Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели

...
Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели
Коментари Харесай

Калин Терзийски още живее с родителите си на 53 г.

Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели 53 години, на колкото е сега. Писателят продължава да живее с родителите си, което за доста хора е срамно на тази възраст. Самият той призна в обществената мрежа, че още живее в детската си стая.

Опита обаче да се направи воин от този факт, тъй като помагал на родителите си в старините им. Напълно ги обслужвал във всичко. В същото време обаче е ясно, че той прибира и пенсиите им. Така съумява да се подкрепи финансово, тъй като е общоизвестен факт, че е зле с парите от доста години.

Калин Терзийски е квалифициран психиатър и до 30-та си годишнина работи точно като подобен. После обаче зарязва специалността си, с цел да стане публицист на свободна процедура. Той работи от у дома, няма началници, на които да се регистрира и по тази причина може да се налива с алкохол по цели вечери. Поведението му е безконтролно. Той има щерка, на която в никакъв случай не е можел да оказва помощ доста финансово. Към днешна дата Калин наподобява като цялостен несретник. Той е отхвърлил предлагането на брат си да наемат профилирана помощ за родителите им.

Писателят просто не може да си разреши да отделя по 200 лева на седмица
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР