Калин Терзийски, който нашумя не само с романите си, но

...
Калин Терзийски, който нашумя не само с романите си, но
Коментари Харесай

ЧУДО! Калин Терзийски трезвен и свеж като репичка, вече не близва алкохол

Калин Терзийски, който нашумя освен с романите си, само че и с пиянските си изцепки и любовните си драми, към този момент е нов човек. Щом написал най-новата си книга „ Разкажи ми ” той се заклел да завърши с алкохола и към този момент удържа на обещанието си. Тези дни папараците на „ Уикенд ” го снимаха пресен като краставичка в столичния градски превоз.

В понеделник следобяд 47-годишният създател си бъбреше пред Централни хали със инцидентен минувач. Калин беше в чудесно въодушевление, което се дължеше на обстоятелството, че от няколко седмици не беше близвал нито вино, нито водка, нито даже бира. Той даже пускаше съобразителни смешки пред събеседника си, с които развеселяваше и близките.

След като диалогът на двамата мъже завърши, Терзийски се насочи с бодра стъпка към Централната софийска баня. Но не тъй като смяташе да си налива оттова минерална вода, а с цел да се качи на трамвай от намиращата се наоколо спирка. С мотрисата по маршрут №22 създателят се лашкаше близо 20 минути и стигна съвсем до края на града. Той подмина стадион „ Герена ” и слезе в квартал „ Левски ”, след което продължи пешком към новопостроена къща. В постройката влезе, като че ли е негова – без да почука на вратата и да алармира притежателите й за идването си.

Отминалата 2017 година бе изключително сериозна за нашумелия публицист. Тогава той се раздели с актрисата Елен Колева, с която имаше бурна връзка. Зарязан от хубавицата, Калин влезе в най-тежката фаза на алкохолизма си и стартира да дава изявленията, в които обявяваше, че скоро ще почине. Впоследствие се наложи да го лекуват и в болница, защото сърцето му не устоя на запоите и изпадна в прединфарктна обстановка. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР