Калин Стоянов преди да бъде назначен за вътрешен министър беше

...
Калин Стоянов преди да бъде назначен за вътрешен министър беше
Коментари Харесай

Три оставки са задължителни веднага! Работят ли министър и шефове...

Калин Стоянов преди да бъде назначен за вътрешен министър беше началник на Главна дирекция за битка с проведената престъпност (ГДБОП), където под носа му негов зависещ е изнасял тайни за съветските служби. Нулев надзор, нулева гаранция за лоялността на чиновниците, изключително на тези, които има достъп до тайни, свързани с интернационалните интервенции и следствия, изключително по отношение на съветски компании, банки и предприемачи, които нарушават глобите против тях.

 

Същото се отнася до шефа на ДАНС Тончев и неговият заместител Денев. Те също по този начин и не разбрали, че чиновник на организацията е в комбина с сътрудник от ГДБОП и сполучливо работят за съветските служби, вместо за своите, които им заплащат заплати, обезпечени от българските данъкоплатци. Това не е маловажно. Никак. Отвратително е жителите да устоят копелета, които предават страната си, нали?

 

Не по-малко непоносимо е техните началници да се радват на политическа поддръжка и постове, които не заслужават, а в това време да проспиват „ къртици “ в структурите, които би трябвало да подсигуряват националната сигурност.

 

За следващ път сигналите за въпросните продажни чиновници идват от партньорски служби. Обидно е.

 

Да, и в други страни се случват издънки, и там има копелета, които се поддават на съветската агитация и пари, само че началниците им носят отговорност. Самите „ къртици “ влизат пандиза след бързи правосъдни процеси. У нас до момента няма нито един наказан за шпионаж в интерес на Москва, без значение от панаирджийските арести и прокурорски хвалби.

 

Затова: ОСТАВКА!

 

И тъй като тези хора няма да подадат остака, тъй като зависят от кукловоди, които им споделят какво да вършат и на кого да слугуват, имаме право да се съмняваме, че те също работят за съветските служби и Путин. Нека ни опровергаят, само че не могат. Защото корупцията господства в тази клета страна.

 

Огнян Борисов

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР