Калин Стоянов , но лидерът на ГЕРБ и бивш премиер

...
Калин Стоянов , но лидерът на ГЕРБ и бивш премиер
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов предложи онова момче от ГДБОП“ за МВР шеф

Калин Стоянов , само че водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател " това момче от ГДБОП " за министър на вътрешните работи. Това съобщи съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ г енерал Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия.

Това се случило, когато почнали диалозите за сформиране на държавното управление в постройката на Народното събрание и когато Борисов споделил, че никога не би подкрепил Атанас Атанасов за министър на вътрешните работи.

Той изясни, че  за полицейското принуждение по време на кървавия митинг против управлението на БФС ще има две главно цели - да види дали има, да ги обясни и да предложи решение на проблемите. Атанасов посочи, че няма за цел да смъкна от държавното управление вътрешния министър Калин Стоянов. Кметът на София Васил Терзиев няма инструментариум да обезпечава сигурността на публичния ред в града - това е в пълномощието на Министерство на вътрешните работи, уточни Атанасов.
 Денков желае подробни отчети, с цел да реши желае ли оставката на Министерство на вътрешните работи шефа
Денков желае подробни отчети, с цел да реши желае ли оставката на Министерство на вътрешните работи шефа

Премиерът изрази опасения, че Министерство на вътрешните работи е тръгнало още веднъж в неверната посока

Той е склонен да се сътвори и комисия, която да проверява депутатите, на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Атанасов не вижда риск един ден агитките, които стачкуваха против БФС, да излязат да желаят оставката на сглобката.

Той посочи, че ротацията в държавното управление ще се разисква през март месец, а в този момент на дневен ред пред депутатите стои бюджетът.

За  Пламен Тончев , Атанасов разяснява, че тематиката не е завършена и ще има своето развиване. След приемането на бюджета и на конституционните промени от ПП-ДБ ще внесат законопроекти за промени за метода, по който се назначават шефовете на службите .

По отношение на измененията в Конституцията , Атанасов съобщи, че правосъдната промяна е и статута на служебното държавно управление.
 Ако Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят да смъкват кабинета - могат
Ако Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят да смъкват кабинета - могат

Тогава Николай Денков ще каже кои министри чии са
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР