Калин Стоянов не трябва да си подава оставката. Моментално да

...
Калин Стоянов не трябва да си подава оставката. Моментално да
Коментари Харесай

Бойко Борисов срещу Кирил Петков: Не пипайте МВР-то, а спортният министър и Боби Михайлов да си ходят

" Калин Стоянов не би трябвало да си подава оставката. Моментално да си подаде оставката спортният министър, който нагнетяваше напрежението. И Боби Михайлов. Заради един... да не нарека Борислав Михайлов с най-лошите думи, се проля кръв в София. И Васил Терзиев позволи това нещо ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред публицисти настояването на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков за оставка на вътрешния министър.

" Най-интересното е, че в 19:30, когато София гори, получавам имейл, че Васил Терзиев ме кара на среща. Защо? Уплашихте се! Вместо да си гледа града, ми праща мейл ", сподели още той, написа Факти.бг.

Големият въпрос е не кой министър да си подаде оставката, а за какво е токова значимо това с петрола, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Как по този начин поради тоя нефт пусти и тези пари очевидно са подготвени да падне държавното управление, да се съберат с опозиционните сякаш партии - Възраждане, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия и това да е по-важно от държавното управление. " Лукойл " е частна компания, директно подчинена на Кремъл - това е неоспорим факт. Че са правени нарушавания, са правени, това е ясно. Добрев е във Вашингтон и ще опише. Големият въпрос е не кой министър да си даде оставката, а за какво е толкоз значимо това.

Ние поддържаме кабинета, в случай че прави верни неща и положителни закони, сподели още Борисов. Ние не сме партия, която обезпечава кворум. И ние не осигуряваме кворум на тези, които взеха решение да пада държавното управление, да се откажат от държавното управление единствено поради петрола ", съобщи Борисов.

Според него след снощния разгром в центъра на София оставка би трябвало да подаде не вътрешният, а спортният министър.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР