Калин Стоянов е контрапункт на опитите на ПП да се

...
Калин Стоянов е контрапункт на опитите на ПП да се
Коментари Харесай

Румен Христов: Калин Стоянов е контрапункт на опитите на ПП да се завладее организацията на изборите

Калин Стоянов е контрапункт на опитите на Политическа партия да се завладее организацията на изборите. Има клюки, че Живко Коцев може би ще бъде включен в листите за изборите. Затова в този момент се шуми към него, а " неприятните " се пробват да го махнат. Предизборен сюжет. Това сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов по NOVA.
 
Според него, с цел да ръководят независимо, Политическа партия би трябвало да завоюва изборите. " Кабинетът " Главчев " е формиран от хора, които имат експертиза в областите, в които работят. Той е с къс небосвод, уравновесен е политически, тъй като има представители от разнообразни политически сили. ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи не вземат участие в държавното управление. Съзирам опит да се трансферира виновност на министрите на вътрешните работи и на електронното ръководство, в случай, че гласуването с машини се провежда от " Сиела Норма " - компания, близка до Политическа партия ", разяснява той. 
 
По думите му Главчев от години не е в ГЕРБ. " Не виждам ярки фигури от партията. Четиримата министри от кабинета на " Денков " са от Политическа партия. Важното е да има почтени избори. Владимир Малинов е добър експерт в енергетиката, не е човек на ГЕРБ. Валентин Мундров не го познавам. Мария Павлова към този момент е била длъжностен министър, а и няма да има време да се случат огромни неща. Няма да има значими задания за промените в правосъдната система. Главчев ще бъде героичен министър председател ", уточни Христов. Той означи, че Движение за права и свободи не е най-голямото зло в България, а това са олигарсите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР