Калин Стоянов беше подаден за министър като експерт от ГЕРБ.

...
Калин Стоянов беше подаден за министър като експерт от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Петков: Вътрешният министър Калин Стоянов беше предложение на ГЕРБ

Калин Стоянов беше подаден за министър като специалист от ГЕРБ. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " - " Демократична България " Кирил Петков пред Нова тв.

Той направи разкритията във връзка описа на Калин Стоянов, че Петков е приказвал с него да стане министър и обвиняванията му за опит за вмешателство в работата на Министерство на вътрешните работи.
Номинациите на ПП-ДБ са ясните политически лица, които са някогашни депутати, изясни Петков. Зад тях заставаме чисто партийно на 100%.

" След това взехме решение, че за всички други позиции, за които нямаме политически номинации, ще изберем специалисти. За Министерство на вътрешните работи беше доста значимо този човек да не бъде политически привързан, тъй като идваха локални избори, трябваше да бъде оптимално безпристрастен. И започнахме и от ПП-ДБ, и от ГЕРБ да се подават експертни имена. Те отхвърлиха няколко наши, ние отказахме няколко техни. И не беше ясно дали ще достигнем до някой. Калин Стоянов беше подаден като специалист от ГЕРБ, като ние обаче, преди да се вземе каквото и да е решение, отидохме да го интервюираме. Когато аз отидох да приказвам с него, той споделя, че аз съм първият човек, който приказва с него. И в действителност в този миг той не го беше решил. Защо ние взехме решение, че си заслужава да създадем такова предложение? Защото видяхме, че той беше разследвал чувалите с автомагистралите “, сподели Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР