Калин Сърменов стана дядо, потвърди самият актьор и шеф на

...
Калин Сърменов стана дядо, потвърди самият актьор и шеф на
Коментари Харесай

Калин Сърменов гушна внучка

Калин Сърменов стана дядо, удостовери самият артист и началник на Сатирата. Новородената му внучка се споделя Йоана и е на първородната му щерка Дария и нейния брачен партньор Александър, наследник на икономическия анализатор и учител Петкан Илиев. Това е първо внуче за Сърменов.

Актьорът има три наследнички. Последно той стана татко преди по-малко от година, когато втората му брачна половинка Боряна роди второто им общо дете. Така "лелята " на новороденото е единствено няколко месеца по-голяма от внучката на Милото от "Седем часа разлика ".

Репортер на „ Телеграф “ се свърза с Калин Сърменов, с цел да му честити. „ Благодаря ви, не мога да ви опиша какво е възприятието. Пораснах. Буквално за 24 часа осъзнах, че съм пораснал. Отговорността се качва в пъти. Изведнъж се появява едно малко създание, над което нямаш надзор, само че знаеш, че това е целия свят на твоето лично дете.

Страхотно и изненадващо е възприятието. Усетих терзание, благополучие и като се погледнах в огледалото си споделих: „ О, Боже аз съм пораснал. Осъзнаваме това, когато стартираме да носим отговорност “, с усмивка и неспокойствие показа Сърменов
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР