Калин Сърменов стана агент 008, похвали се самият той. И

...
Калин Сърменов стана агент 008, похвали се самият той. И
Коментари Харесай

Калин Сърменов се похвали, че започва работа в Скотланд ярд

Калин Сърменов стана сътрудник 008, похвали се самият той. И си пусна фотография пред Скотланд ярд (б.р., полицията). Там написа: " Граждани, а тука ходя на работа. Първи ден ми е и доста се вълнувам! Кодовото ми име е 008! Но е загадка! (Ако някой ви пита) “. 

А по-късно продължи пред " Телеграф “ в типичния си закачлив жанр, съгласуван и с английския комизъм: " Оказа се, че 008 принадлежи на МИ-6 и нещо са ме объркали, а аз отидох на друго място, при Скотланд ярд “. (Пояснение: МИ-6 е световноизвестното английско разузнаване, чийто кино представител е Джеймс Бонд, сътрудник 007).

Интелект

Тези дни Сърменов снове сред София и Лондон, а повода за това е междинната му щерка, Димана. Директорът на Сатиричния спектакъл описа: " Бяхме по работа, междинната ми щерка беше в Оксфорд, поканиха я на среща, живот и здраве ще учи там след две години. Тя написа едно есе, което се класира измежду първите от 10 000 и по този начин се стигна до срещата. Те вършат непрестанно състезания и младежи пишат есета. Димана желае да се занимава с изкуствен интелект. Те ще поемат част от стипендията, предложиха ни 30%. Беше 20 дни там. Но през това време паспортът й изтече и пътувахме Лондон-София-Лондон-София, с цел да подновим документа “.

След това продължи: " Тя е модел тук, само че би трябвало да подпише тези дни с най-старата рекламна организация в Лондон. Поканиха я на пробни фотоси. Тя няма 18 и заедно съм с нея. " Ивет модерно “ я показаха на няколко организации. В Лондон са стимулирани и работят за международни марки, със съществено портфолио са. Димана в България снима доста, само че внезапно този голям интерес я заля. Да е жива и здрава единствено и Господ да е добър! “.

Криминале

Продължавайки с английския комизъм, Сърменов отиде и до новия монумент на Агата Кристи в центъра на Лондон. Там си направи фотография по какъв начин шепне в ухото на великата писателка и написа: " Граждани, тука изяснявам на Агата Кристи кой е килърът, че нещо се объркала! Нищо. Всеки има възходи и падове “.

Каза, че в действителност това би трябвало да е вторият кадър и Агата Кристи на първия го пита кой е килърът, че да си допише новия разказ. После в по-сериозен звук означи: " Агата Кристи е извънреден повествовател, емблематичен, международен, безконечен повествовател. И паметникът й е комплициран на едно оживено място в Сохо, където всички се събират. Философията на позицията е, че от всички краища отиват при нея и в този кръг, в който е поставена в паметника. Има доста ум и доста мисъл в това. В помненето и в построяването на положителните образци и любимците. Едно общество, в случай че това не може да направи, значи не става. Ние в България не знаем кои са положителните, кои са неприятните. Когато на някой му вършим монумент, го вършим толкоз помпозно и клиширано, че няма по какъв начин да не кажеш - по-добре без монумент. Цялото общество би трябвало да се бори с това. Ние сме абдикирали от това нещо. Семейното огнище е така наречен отворена система, чакаме от учебното заведение да свърши тази работа, а то единствено по себе си девалвира “.

Гимназия

Калин Сърменов тези дни разгласява и фотография от фасадата на художествената гимназия в София. Възкликна: " На този афиш написа - " Бъди воин, бит България “. Докъде я докарахме, жители, изискват се неистови старания, равни на подвиг, с цел да обичаш България! Докъде я докарахме от простотия… и тези тъжни и срамни думи висят гордо на фасада и то против едно учебно заведение! “.

Той изясни по въпроса: " В оня свят, при англичаните, образованието, културата и опазването на здравето са предпочитани за цялото общество и това се вижда на всички места. Начинът, по който са построени тези учебни заведения. Вярно, имат факултети по биология, астрономия и така нататък доста преди Априлското въстание, което оказва въздействие. Но по този начин или другояче не е зле да взимаме образец от тези общества, които очевидно има за какво да са били империи. Там целите са разнообразни “. 

Продължава: " Аз съм приключил художествената гимназия и знам какво е било. Ако отидете в Уестминстърското абатство, ще видите там Байрон, Шели и всички, които са заровени там. Ако отидете в Британския музей, ще ви кажат, че не се заплаща нищо. И за библиотеката към Британския музей не се заплаща нищо. Тоест, това общество дава базата – " Ето ти музея, без пари е, събрали сме от целия свят и в него, и в библиотеката. И в случай че искаш да се учиш и да се развиваш, то ти е гратис “. И в случай че отидете в Уестминстърското абатство, плащате, тъй като това е надстройка, не е база. И вътре да видиш кралицата, краля – да си почешеш егото, си плащаш много, и то е надалеч над визиите ни за естествен билет “. Сърменов разсъждава още: " И като минеш цялото абатство и най-после минеш през всичките, виждаш една плоча, която е извънредно красиво направена, изографисана и подредена. А пред нея е една доста простичка, поставена на земята - тя е на Чърчил. А след нея е тази добре украсената, която е на боец, който в борба е избавил знамето.

Тоест какъв е преводът на обществената среда и на това общество – те споделят на своите жители: " Ако ти си заслужен гражданин и даваш всичко от себе си, страната ще те постави преди Чърчил. Няма значение, че си бил незнаен “. Възможно е това да не е правилно, само че това е логика на психиката, която работи и споделя, че със своите старания ще бъдеш оценен. Докато ние в България споделяме тъкмо противоположното – " Тук ще пристигна брат ти, ще пристигна шуробаджанащината, ще пристигна подкупът, ще дойдат парите “. Тук няма критерии. А там има ясни и точни цели, по тази причина се развиват, по тази причина ти е прелестно да отидеш там, да се возиш в метрото и така нататък, да покажеш кой си. Там не казваш: " Това е дъщерята на Калин Сърменов “, правят оценка я за нейните качества, а не че е нечия щерка “.

Учи британския в механа

Пак в типичния закачлив жанр Калин Сърменов заяви, че стартира да се занимава с ученето на британски по кръчмите, или както локалните споделят по пъбовете.

" Граждани, понечвам се съществено с британския! Започвам с тези две думи (б.р. - Dirty dicks – които могат да се преведат по няколко метода, най-много нецензурни). Днес ще ги повторя 100 пъти. Ако не ги науча, щели да ме вземат в иго!

Колебая се. Предлагам да сте радостни! “. В самия пъб Сърменов напомня и един именит анекдот: " Погледнах се в огледалото... Ми то аз нямам едва място “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР