Калин Митрев е работил в продължение на около четири години

...
Калин Митрев е работил в продължение на около четири години
Коментари Харесай

Съпругът на Бокова проговори за Азербайджанската афера

Калин Митрев е работил в продължение на към четири години като самостоятелен консултат по разнообразни контракти в България, Швейцария, Кипър, Англия и Азербайджан. Той обаче е прекратил всички свои консултантски контракти и действия преди да стартира работа в Европейската банка за възобновяване и развиване.

Това оповестява самият той в пояснение, изпратено до Министерството на финансите. На днешното съвещание на държавното управление финансовият министър Владислав Горанов заяви какво още написа в писмото на Митрев.

" В обясненията си той декларира, че всичките хонорари са превеждани в негови персонални сметки в България и в чужбина и всичките му приходи от консултантска активност, без значение къде е живял и работил, са декларирани в България и са със съответните платени налози ", изясни Горанов по време на съвещанието на кабинета.

Калин Митрев даже към този момент бил разискал скандалните изявления със съответните служби на банката и те нямат искания към характера на неговата активност по време, когато не е бил на работа в банката.

Министърът на финансите възнамерява да изиска публично мнение на Европейската банка за възобновяване и развиване по случая и откакто го получи, ще рапортува на сътрудниците си в Народното събрание. Ше се направи и инспекция дали фактически той е платил всички налози върху приходите, получени от консултантски контракти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР