Калин Калпакчиев, председател на грантовия Съюз на съдиите, пусна вчера

...
Калин Калпакчиев, председател на грантовия Съюз на съдиите, пусна вчера
Коментари Харесай

Другарю Иванов, защо приятелят ти Калпакчиев пусна убиеца Полфрийман?

Калин Калпакчиев, ръководител на грантовия Съюз на съдиите, пусна през вчерашния ден килъра на студента Андрей Монов. Пусна го цели 8 години предварително. Пусна го, откакто години наред Полфрийман, благодарение на грантоядните НПО-та като Български хелзинкски комитет, се опитваха да го изкарат от пандиза, на което прокуратурата се противопоставяше.

По същото време през вчерашния ден, Христо Иванов – Бойкикев, комунистически ученик, ръководител на прокопиевата партия „ Да(Й) България “, се гаври още веднъж във фейсбук с омразната им прокуратурата. Занимава се с БНР, със Силвия Великова и с следващото гнусно протестърско интензивно мероприятие, целящо да смъкна неуместния им началник на радиото. Според Иванов страната се управлявала в боязън и безвластие.

Другарю Иванов, за какво вместо още веднъж да се занимаваш с дейни мероприятия на присъдружните ти протестъри - „ публицисти “, не коментираш стартирането на килъра Полфрийман на независимост? Има ли нещо по-важно в тези часове от тъгата на един татко, виждащ по какъв начин грантов арбитър пуска от пандиза килъра на сина му, единствено тъй като този палач е „ техен “. Номиниран за „ Човек на годината “ от безродния Български хелзинкски комитет. Калпакчиев също беше „ Човек на годината “, от същия Български хелзинкски комитет. Не си не запомнил, нали?

Не коментираш, тъй като Калпакчиев освен че ти е другар, само че и тъй като с него, както и с другия политизиран „ магистрат “ Лозан Панов, от години не сте спирали да рушите държавността. Не коментираш, тъй като точно ти, по времето, когато беше министър на правораздаването, предложения тъкмо Полфрийман да взе участие в „ полемики “ по облекчение на изискванията на лишените от независимост у нас. Покани един наказан палач да ти е посетител в министерството.

Вече всички видяхме – за вас не е проблем да освобождавате убийците, щом са „ ваши “.
Остава ви да овладеете и прокуратурата, с цел да могат господарите ви олигарси като Прокопиев, да спят умерено, че никой няма да им търси отговорност за откраднатото. За това е цялата ви борба и целия ви напор, за това се изкарвате „ моралисти “ и „ правозащитници “ и мислите все нови и нови провокации срещу прокуратурата и държавността.

За да пускате убийците и нарушителите на независимост, подигравайки се с народа ни.
Това желаете вие. Хората обаче желаят правдивост, желаят мощна и самостоятелна прокуратура и самостоятелен съд, а такива като вас в никакъв случай да не припарват до властта.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР