Калин Иванов – момчето, което обедини Враца, отново има нужда

...
Калин Иванов – момчето, което обедини Враца, отново има нужда
Коментари Харесай

Борба безкрай! Състоянието на Калин от Враца се влоши, отново има нужда от помощ

Калин Иванов – момчето, което сплоти Враца, още веднъж има потребност от помощ, научи организация BulNews. След сполучливата трансплантация, в този момент се появили нови затруднения, които постановат ново незабавно лекуване. Събраните досега пари от благотворителната акция в негова поддръжка към този момент са изчерпани и околните му още веднъж се обръщат към положителните хора за подпомагане в битката за живот.
Припомняме, че младежът страдаше от тежка форма на левкемия. След месеци лекуване, осъществено с поддръжката на цяла Враца и хора от цялата страна, животоспасяващата интервенция бе осъществена през март и малко по-късно Калин се прибра вкъщи. 
През октомври обаче младежът се заразил с Коронавирус и още веднъж почнали проблемите. Последвала зараза на кръвта и след поредна борба на живот и гибел пристигнал следващия тежък удар – белодробна зараза. 
Калин още веднъж е в Турция, а сумата за лекуването е непостижима за неговото семейство. Ето какво описа майка му:
„ Мислех и мечтаех, че кошмарите за нас свършиха и към този момент няма да се постанова да пиша или в случай че се наложи ще е за хубаво, само че ориста има лично мнение и ни е подготвила друго.
От 11.10.23 година детето ми стартира да се усеща зле и за много малко време стигна до положение да не може даже да стане и да се движи. Това наложи незабавното ни тръгване за Турция още веднъж и от 12.10.23 година сме в болничното заведение. Бяха направени всички нужни проучвания и се откри,че Калин има зараза на кръвта, която се дължи на това, че се е заразил с коронавирус вирус.
Преминахме през много тежък интервал положението му продължи да се утежнява и това наложи преместването му в интензивно поделение. След 6 дни битка на живот и гибел, положението му беше нормализирано и той беше върнат още веднъж в отделението, където лекуването по проект продължи.
След ден-два ориста ни сервира следващия мощен пестник и след повторни прегледи се откри, че Калин още веднъж е направил тежка белодробна гъбична зараза и белият му дроб е в много неприятно положение. 
От през днешния ден му е назначено 15-дневно скъпо струващо лекуване, което е към 120 000 турски лири или към 10 000 лева, плюс ежедневни разноски от към 2000 лева за престой и останалата част от антибиотичното лекуване. Досега успявахме да се оправим със средствата, останали в сметката на Калин от трансплантацията, само че към този момент започваме да усещаме усложнения и неспособност да покриваме всички нужни заплащания.
Обръщам се към Вас с молба още веднъж да подкрепите детето ми и да му вдъхнете сили и кураж, че дружно ще успеем да се оправим още веднъж и в този момент и той ще живее “, приключва трогателния си роман майката на Калин.
Врачани към този момент потвърдиха, че обединени могат да сътворяват чудеса. Нека още веднъж подадем ръка и помогнем на младия мъж да оздравее. 
Можете да дарите средства на сметката на Калин: BG 49 STSA  9300 0028 1537 49, BIG: STSABGSF, с титуляр Калин Георгиев Иванов, както и в платформата на фондация „ Павел Андреев “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР