Калифорнийските власти съдят крайбрежния град Хънтингтън Бийч заради поправка за

...
Калифорнийските власти съдят крайбрежния град Хънтингтън Бийч заради поправка за
Коментари Харесай

Калифорния съди крайбрежния град заради закона за идентификацията на гласоподавателите, подкрепен от мнозинството жители

Калифорнийските управляващи съдят крайбрежния град Хънтингтън Бийч поради корекция за идентификация на гласоподавателя, призната предишния месец с поддръжката на болшинството поданици.

Искът от основния прокурор на Калифорния Роб Бонта и държавния секретар на Калифорния Шърли Н. Уебър оспорва закона за самоличността на гласоподавателите на Хънтингтън Бийч, мярка А, която променя хартата на града, с цел да разреши идентификация на гласоподаватели условия до 2026 г. 

В правосъдния си иск Бонта и Вебер твърдяха, че градският закон за идентификацията на гласоподавателите „ нелегално опонира и има приоритет от държавния закон “.

Вълни се търкалят около кея Хънтингтън Бийч, епицентър на плажната просвета на града, в Хънтингтън Бийч, Калифорния. на 22 февруари 2024 година (Рик Лумис за The Washington Post посредством Getty Images)

„ Правото да гласувате свободно е основата на нашата народна власт и политиката на Хънтингтън Бийч за идентификация на гласоподавателите срещу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР