Калифорния. Губернаторът Гавин Нюсъм се бори за правата на работниците

...
Калифорния. Губернаторът Гавин Нюсъм се бори за правата на работниците
Коментари Харесай

Изплащането на франчайзополучателя на Panera Gavin Newsom за заобикаляне на закона за минималната работна заплата показва, че политиката на събуждане е фалшива и фалшива

Калифорния. Губернаторът Гавин Нюсъм се бори за правата на служащите в заведенията за бързо хранене... в случай че шефовете им не дарят доста за акцията му, като милиардера притежател на франчайз Panera Bread Грег Флин.

Как другояче да се изясни странното освобождение от минималната заплата за бързо хранене от $20 на час в Калифорния, което разрешава на заведенията за хранене, които пекат и продават самун като независим артикул, да избегнат удара на този закон?

Вратичката смърди като тридневно Filet O’Fish.

Мръсната история: Newsom подписа сходен законопроект за нарастване на заплатите в заведенията за хранене за бързо хранене през 2022 година, само че до $22.

Флин — главен донор на Newsom и най-големият ресторантьорски франчайзополучател в страната — обществено осъди закона; съгласно известията той е лобирал пред екипа на Newsom да преразгледа въобще класифицирането на Panera като верига за бързо хранене.

Вместо това, това, което получи, беше това сенчесто освобожда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР