“Калифа Интернешънъл Стейдиъм” в столицата на Катар - Доха, е

...
“Калифа Интернешънъл Стейдиъм” в столицата на Катар - Доха, е
Коментари Харесай

Катар е фаворит за домакин на реванша между Ривър Плейт и Бока Хуниорс

“Калифа Интернешънъл Стейдиъм” в столицата на Катар - Доха, е любимец да бъде определен за семейството на срещата реванш сред Ривър Плейт и Бока Хуниорс от финала на Копа Либертадорес, оповестява “Сън”.

Според британското издание мачът ще се организира на 8-и декември на 40-хилядното оборудване, което се намира на 13306 километра от столицата на Аржентина Буенос Айрес. Това е първият приключен стадион, който ще одобри мачове от Мондиал 2022, на който ще е хазаин точно Катар. Очаква се през днешния ден КОНМЕБОЛ публично да разгласи датата и мястото, където ще се организира дуелът.

Както е известно, той трябваше да се състои на 24-ти ноември, като поради вълнения директно преди срещата тя беше отсрочена първо за ден по-късно, а по-късно за към момента неопределена дата. Междувременно, от Бока Хуниорс не престават да упорстват да им бъде присъдена купата по длъжностен път след нападението против клубния им рейс от страна на почитателите на Ривър Плейт.
EXCLUSIVE: Boca Juniors and River Plate's Copa Libertadores final to be played in Qatar https://t.co/a4nGgmtcRO pic.twitter.com/GdRjAJvNBl
— The Sun Football (@TheSunFootball) November 28, 2018 Снимка: fifa.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР