Кали знае как да се забавлява и как да докосва

...
Кали знае как да се забавлява и как да докосва
Коментари Харесай

Нападнаха Кали заради песен, записана на морския бряг

Кали знае по какъв начин да се забавлява и по какъв начин да допира публиката, а не се и тормози да рискува. Наскоро певицата пусна музикален дует с TikTok звездата Алекс Панайотова, който незабавно провокира реакциите на меломаните.

Сингълът " ШантавУ “ е показан с забавен морски видеоклип и носи доста лятно въодушевление.

" Музиката не сме я писали, това е ария, която си бях харесала. В интернет тя възроди появяването на полемика за авторство. Аз съм се свързала с адвокатска адвокатска фирма, която ревизира нещата, че има доста версии на тази песен… Народна е музиката, само че всичко друго е наше “ – изясни Кали по NOVA.

Кали подчерта, че от 3-4 години върви по различен път – да прави музиката, която ѝ харесва, а не се преценява с наклонността.

" Публиката постоянно ще ме възприема като попфолк певица, желаех да се дистанцирам от този облик, само че няма по какъв начин “ – наясно е изпълнителката.

Според Панайотова всичко е трябвало да бъде снимано с телефони на слънчогледови и лавандулови полета, само че са нямали шанс. " Слънчогледите бяха клюмнали, лавандулите ги браха пред нас “ – споделя тя.

В последна сметка клипът е сниман на морския бряг.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР