Кали Торп е адвокат, моден блогър, а от съвсем скоро

...
Кали Торп е адвокат, моден блогър, а от съвсем скоро
Коментари Харесай

За всички, които я наричат дебела и грозна - тя се снима по бикини!

Кали Торп е юрист, фешън блогър, а от напълно скоро може да се похвали и с фотосесия за сп. „ Вог “. Това, с което тя е по-различна от останалите, които красят страниците на изданието във времето, е, че е plus-size модел, носейки размер 24. Това обаче не ѝ пречи да театралничи гордо по изрязани черни бикини за специфична фотосесия, а фотографията, която споделя в обществената мрежа „ Инстраграм “ е харесана от супермодели като Бела Хадид, Кендъл Дженър и Ашли Греъм.
Освен това тя написа: „ За всички, които ме назовават дебела, грозна и се отнасят зле с мен единствено тъй като съм с по-голямо тегло – приветствам ви със фотографията ми във „ Вог “.



В блогърските среди Кали е извънредно известна. Още като тийнейджърка тя в никакъв случай не се е чувствала на мястото си, тъй като има проблеми с килограмите.

После намира за свое най-уютно място интернет пространството. Прави си блог, в който стартира да споделя какви ужасни тествания изживява с най-различни диети, които пробва – апетит, ограничения, напрежение, изнервеност.

Впоследствие обаче си дава сметка, че отрицателният метод, по който самата тя третира себе си, няма да ѝ помогне нито да наподобява, нито да се почувства по-добре.

Днес си дава сметка, че размерът въобще няма значение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР