Кали Тиам и Левски изглежда, че ще се разделят през

...
Кали Тиам и Левски изглежда, че ще се разделят през
Коментари Харесай

Кали Тиам и Левски ще се разделят през лятото

Кали Тиам и Левски наподобява, че ще се разделят през лятото. Тогава изтича договорът на сенегалеца с клуба, оповестява " Тема Спорт ".

От " Герена " държаха да удължат съглашението. Шефовете на " сините " на няколко пъти водиха диалози с сътрудника на играча, само че те не доведоха до резултат. 26-годишният отбранителен халф по този начин и не склони да подпише нов контракт. От клуба му бяха сложили краен период да реши дали приема офератта им до заминаването на отбора за Турция. Лагерът започва в понеделник, а договор за момента няма. Това съвсем несъмнено значи, че след края на акцията Тиам ще си тръгне като свободен сътрудник, а Левски няма да получи нищо за правата му.

Кали беше притеглен в Левски през 2018 година по гледище на Делио Роси. Той незабавно се трансформира в закрепостен титуляр. До момента Тиам е изиграл 65 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 5 гола.

В състава на Левски има още двама играчи, коиот са в обстановката на сенегалеца. Това са португалецът Филипе Нашименто и Мартин Райнов. Очаква се първият също да си тръгне през лятото. По време на лагера в Сандански Райнов беше употребен като централен бранител, тъй като заместваше отсъстващия заради задължения с националния тим исландец Холмар Ейолфсон. Той може да получи тази роля и напролет. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР