Кали нахлу с гръм и трясък в медийното полезрение, след

...
Кали нахлу с гръм и трясък в медийното полезрение, след
Коментари Харесай

За първи път Кали проговори какви срамотии е скрила на ВИДЕОТО, на което е просната на пода в столична дискотека

Кали нахлу с гръм и тропот в медийното полезрение, откакто на бял свят излезе клипче, на което се вижда по какъв начин пее легнала на сцената в заведение. Много от хората, видели сцените, разясниха, че певицата лежи на пода, тъй като е пияна.

„ Много от дълго време не си разрешавам да бъда пияна по време на присъединяване “, признава Кали пред списание LOVE style.

„ Да, в по-младите си ми се е случвало да си пийна малко повече и да не мога да управлявам себе си, до момента в който работя. Това обаче не го е правила единствено Кали, а и доста други реализатори, които няма да си го признаят. Шоубизнесът изсмуква енергийния ти заряд и по тази причина някои вземат дори опиати, само че аз не съм от тях “, съобщи певицата.

„ На мои участия аз си лягам на множеството подиуми. Някои очевидно доста са изостанали с информацията. Правя го, тъй като виждам, че публиката се забавлява. Не съм отишла просто да си взема хонорара, а слизам на равнището на купона на хората, защото ги обичам.

За тези, които ме разясняват, ще кажа, че вместо да ми извадят очи, ми изписаха вежди. Следващият път ще съм отвесно с главата надолу и може да стартират да ми викат „ Кали прилепа”.

А на мен в действителност ми доставя наслаждение да развличам хората. На мои участия даже споделям: „ Виждали сте права, седнала и певица на колене. Ама легнала не сте виждали!”. И аз лягам, като се старая това да не наподобява гротескно, да не се виждат срамотии и баджаци. Ще ви напомня, че преди години вкарах модата да се пее бос…”, споделя още тя.



Кали разяснява и слуховете за раздялата с Влади, който е татко на третото й дете.

„ Заедно сме си “, споделя певицата и добавя: „ Нашата обич е доста прочувствена със своите пикове и спадове. Разбира се, че се караме. Според някои би трябвало да сме улегнали, само че аз не желая, тъй като ще ми доскучае.

Не мислим за женитба. Бракът е институция, която по-скоро ти лишава привилегии, в сравнение с ти дава изгоди. За какво да се бракосъчетавам! За да си усложняваме живота, в случай че някой би трябвало да си продаде колата или мотора ли? За мен е по-важно Влади да ме държи за ръката, когато ми е мъчно, в сравнение с да има някаква автограф и да му нося семейството. Айде, благодаря. Няма потребност! Булка се надявам да бъда в някой различен живот “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР