Кали, която уж бе готова да роди четвърто дете от

...
Кали, която уж бе готова да роди четвърто дете от
Коментари Харесай

Атанас Червенков би шута на Кали

Кали, която сякаш бе подготвена да роди четвърто дете от четвърти мъж е споделяла, че и трите й раждания били доста рискови, защото има комплицирана коремна интервенция, която е вследствие на тежка злополука. Предвид обстоятелството, че към този момент има три деца, надали й се дундурка и четвърто. Предвид, че гони 50-така е изцяло обикновено да не желае повече наследници, само че гадното е, че е лъгала половинката си. По-добре би било да му каже истината, с цел да може Наско да си откри жена, която желае да го подари с негово дете, разясняват във фолк средите. 

 

Фактът, че Кали непрекъснато злослови против колежките си, я трансформира в най-недолюбваните певици в сектора. В един от последните случаи на мушка бе Глория. В изявление за Тото, тя я обиди, че няма шлагери и не е някаква прима. Преди това е нападала и други нейни колежки. А и не пропуща да се изкарва най-умната и четяща фолк певица.

 

Напоследък Кали ди навлече много неприятни мнения поради плюенето по колежки, както и лъжите, че стопира с фолка и се отхвърля от него. Осъзнала, че е сгафила, се извини на почитателите си. Част от колежките й тържествуват от обстоятелството, че е била зарязана от милионера, който й осигуряваше всичко и не се постановяваше певицата да разчита на хонорарите си от участия.

 

Мълвата носи, че откакто я зарязал, Наско Салфетката вдигнал ваучър в родния си Асеновград. Както е известно семейството му е притежател на огромна верига аптеки

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР