Кали, която преди седмица бе забъркана в скандал, че пее

...
Кали, която преди седмица бе забъркана в скандал, че пее
Коментари Харесай

Обвиниха Кали, че рекламира наркотици

Кали, която преди седмица бе забъркана в скандал, че пее пияна по участия, продължава с провокациите. Тя пусна ново парче , озаглавено “Папая “, с което си навлече гнева на почитатели. Те я упрекнаха, че копира стила на Галена поради видиоклипа, част от който в действителност припомня The boss. Във видеото на Кали взе участие и Маги Сидерова, към момента с естествените си къдрици, тъй че за заемка е мъчно да се приказва. Почитателите на фолка са недоволни още, че рапът твърдо измества балканското звучене в новите песни на пайнерките и Кали не прави изключение. Някои пък отидоха по-далеч и я упрекнаха, че популяризира използването на дрога и алкохол. Не липсваха и такива, които побързаха да поздравят изпълнителката за новата ария.



На рецензиите Кали отговори по този начин: По мотив отрицателните изявления, държа да ви осведомявам, че тази ария е план от към 2 години и в никакъв случай не сме имали за цел да наподобява на друга с сходно звучене. Просто стичане на събитията или съвпадане, както желаете го приемайте. Относно текста: мисля, че никого не наскърбявам, нито предизвиквам към принуждение или приложимост на наркотични субстанции, просто жанр! Хубаво е да се информирате преди да изказвате мнение, в противоположен случай сте необективни! Имате право да не харесвате дадена ария, само че да лепите етикети, да плюете и ненавиждате (което прочее се трансформира в народопсихология на младите българи), е прекомерно! Ще върша музика, която ми доставя наслаждение, а вие в случай че желаете слушайте, в случай че не... има толкоз доста музика, която да си изберете да слушате и да сте щастливи от това! Та Тя- Музиката е за това, да ни радва а не да ни озлобява! Бъдете щастливи и привет с моята ” Папая” за всички, които умеят да се забавляват “, написа певицата.
След премиерата на новия си видеоклип Кали се похвали в мрежата и с още един прекрасен мотив – дружно с обичания си мъж Влади през вчерашния ден отпразнуваха 6 години от началото на своята обич.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР