Кали иска управниците ни да са образовани и да имат

...
Кали иска управниците ни да са образовани и да имат
Коментари Харесай

Кали: Коалицията на Слави с БСП ме притеснява

Кали желае управниците ни да са образовани и да имат нужното обучение. Едно е да продаваш шнорхели, друго е да управляваш, споделя Калин Сърменов " Едно е продаваш шнорхели, напълно друго да управляваш страна. ". Така шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов разяснява оферти от " ИТН " Пламен Николов за министър-председател.

 Пламен Николов

 Пламен Николов

Според екранния Милото България се нуждае от човек с опит.

" Не го познавам, само че разбрах, че продава шнорхели. Моите почетения, само че толкоз ли няма кого да предложат? Чувам, че е определен след кастинг. Да не мисля тогава какви са били останалите претенденти, щом този господин е убедил Слави и хората му, че той е най-подходящ за поста. Точно тези, които пращат писмо с 12 неточности. Не една или две. А 12! Ако това е равнището в България, съм окей. Но за мен има доста по-кадърни хора. Господин Николов може да има качества, но се колебая, че ще се оправи отпред на страната ", довери пред " България Днес " Сърменов.

 Шефът на Сатирата не има вяра обстановката в България да се промени

Шефът на Сатирата не има вяра обстановката в България да се промени

Шефът на Сатирата е черноглед за сформиране на кабинет. Според него държавно управление няма да има. И още веднъж ще вървим на избори. А съгласно Милото това ще е " пагубно за обстановката, в която се намираме ".

" Докато има ковид, обстановката у нас ще се утежнява. Не приказвам единствено от икономическа позиция. Точно в този момент ни би трябвало човек с опит, който да знае по какъв начин да дърпа страната ни напред. За страдание, не виждам вероятност в държавно управление отпред с Пламен Николов ", сподели още Сърменов.

Певицата Кали е обезпокоена от политическата обстановка. Работилата дълги години със Слави изпълнителка е надълбоко разочарована, че Има Такъв Народ най-вероятно ще се коалират с Българска социалистическа партия.

" Ку-ку " преди време правеха куп концерти в митинг с " алената " партия. А в този момент същите хора ще ръководят с тях. Притеснена съм от коалиция с Българска социалистическа партия. Не разбирам за какво би трябвало да се стига до такава степен ", разкри пред вестника Кали.

Певицата е на мнение, че политиците у нас би трябвало да имат нужното обучение.

" Обичам всички от " Шоуто на Слави ". Те са неповторими хора. Невероятни музиканти. Ала дали са положителни политици - не се знае. Надявам се изходът да е добър, но се колебая. България се трансформира в политическо учебно заведение. Начело на страната ни застават некомпетентни хора. И народът страда от това. Дори и индивидът отпред на страната ни да е без опит. Поне да има обучение. Това, че Пламен Николов е защитил докторантура по философия, е отлично. Ще му е от помощ. Но по какъв начин ще ни ръководи този човек, не знам ", сподели още Кали, която за пръв път в живота не дава своя избор на последните избори.

Колежката й Лорена към този момент не се интересува от политическата конюнктура в страната. Певицата споделя, че е вдигнала ръце от всички партии и претенденти и не има вяра на обещанията им.

" За мен всички политици са дървени философи. Затова дали ще ни ръководи човек приключил философия или не, няма изключително значение. От месец насам към този момент стопирах да виждам вести и да се интересувам ", разяснява пред вестника Лорена.

 Лорена

Лорена

Режисьорът Теодор Ушев изригна грубо против Слави Трифонов. Обявеният за най-влиятелния аниматор в света за последните 25 години и номиниран за " Оскар " попиля Дългия.

 Теодор Ушев

Теодор Ушев

" Не ме интересува какъв екип ще има това държавно управление. Но в случай че бъде определено, ще бъда първият, който ще извика: " Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото ", избухва Ушев. И продължава: " Чалгата и мутренското държание бяха в апогея си. 30 година пошлото, простащината и арогантността " образоваха " българския народ от ефира на най-гледаните малките екрани 2 пъти дневно. Резултатът от това " обучение " е налице. Днес имаме реколтата му. 30 година доста хора биехме камбаната против опростачването на ефира и интонационната среда. Въпреки всичко стотици претенденти за популярност се надпреварваха да седнат на диванчето му и неудобно поемаха арогантното му държание и просташки смешки всяка вечер под звуците на кръчмарски оркестър и полуголи танцьорки ", прибавя още аниматорът.

Плеймейтката Дениз се доверява на Дългия

Плеймейтката Дениз Хайрула има вяра на Слави Трифонов. Мадамата, която взе участие в състезанието " Мис Левски Г ", проведен от " Шоуто на Слави ", не е сигурна до каква степен може да има религия в претендентите от партията на Дългия, само че им дава късмет.

 Дениз Хайрула

Дениз Хайрула

" Не съм сигурна дали Пламен Николов е добър вид. Не единствено аз, само че и множеството хора не знаят кой е. Слушах предложенията за министри на Слави, множеството звучаха сносно и обещаващо, само че има и някои, които за мен не са положителни разновидности. Не желая да споделям кои тъкмо, само че съм ги виждала в неприятна светлина. Виждала съм ги тук-там и в всякакви положения с техните пороци, които не подхождат на позицията на министър ", декларира пред " България Днес " някогашната половинка на починалия Христо Сираков.

" Слави и екипът му са доста съществени хора и огромни експерти и се надявам да се оправят и в това ново начинание. Изключително впечатлена съм от предлагането за министър по въпросите с ромите. От самото момиче също, тя е млада, с доста положително обучение, ромка и е на моите години, което е впечатляващо, и изобщо от това, че ще има подобен министър, тъй като въпросът е много наболял от години ", споделя усещанията си сексапилната Дениз.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР