Кали е една от най-харесваните поп-фолк изпълнителки. През годините тя

...
Кали е една от най-харесваните поп-фолк изпълнителки. През годините тя
Коментари Харесай

Кали се разгневи на грешни интерпретации на нейни думи за кариерата и децата ѝ

Кали е една от най-харесваните поп-фолк изпълнителки. През годините тя съумя да се задържи на сцената, създавайки шлагер след шлагер. 

Тя постоянно е била освен сполучлива, само че и доста откровена, когато е давала изявленията. Именно тази почтеност и откровеност е един от плюсовете на Кали, която не си замълчава, когато има какво да каже.

Мнозина я дефинират като мъжко момиче, луда глава и джаста-праста. Наред с доста си шлагери, тя е горда майка на три момчета.

Виж още:

Кали е квалифициран психолог, което ѝ оказва помощ да мине по-леко през интервала на изолираност, тъй като гледа по-философски на живота.

" Успях да остана известно време с децата си. Не съумях да полудея, в този момент към този момент стартирам леко да обезумявам. Останах по-дълго време с децата си, да ги видя по какъв начин учат, да видя какво е отношението им към това да бъдат по-образовани " – споделя тя скоро в свое изявление.

Признава, че през годините е възпитавала децата си и с по-строги ограничения, само че всичко било за тяхно положително. 

" Много ненавиждам безочливост и неистини. Това ме побърква и ме кара да излизам отвън обувките си " – акцентира тя.

Певицата закачливо загатна по време на изявлението, че е " прекомерно стара " с цел да остане на българската сцена.

" Българската аудитория използва млади и красиви хора, които са подготвени да поднесат музиката по един метод, по който моята възраст – 44 години, когато си майка на три деца, да се изпльоскаш по гащи и да ти се вижда всичко, малко допълнително ми идва на мен ", сподели певицата.

Думите ѝ провокираха вълна от заглавия в някои таблоиди, които цитират думите на певицата, само че се оказва, че не е разбрана вярно.

Виж още:

Самата Кали показа в Инстаграм, че интерпретациите са неверни, тя няма да стопира да пее. Тя направи това дни след изявлението, пишейки дълъг пост, който гласи: 

„ Скъпи публицисти,

Реших да направя този пост във връзка интерпретациите на казаното от мен по Бтв, които направихте по уеб сайтове определяни като " жълти " такива! Основното нещо, което държа да разберете е, че не ми е забавно да занимавам хората с битовизмите ми! Вие ме каните на изявленията и вие след това преписвате думите ми с угодна вам интерпретация! Вие задавате въпросите, а аз давам отговор! Защо превръщате шегата в истина и проблем? Защо ми слагате думи в устата извадени от подтекста? Не е ли редно да питате и след това да пишете. Аз съм певица и постоянно ще остана такава! Никога не съм казвала, че ще спра да пея, с цел да се занимавам с борсова търговия! Просто оттук нататък ще съобразя музиката си с метод, по който я чувствам и разбирам със сърцето си, а не по познатия вам комерсиален метод! Който желае да ме слуша, който желае да не го прави! Пазара изобилства от гласове, песни, шоу и каквото се сетите....всеки има право на избор! “, написа певицата.

Тя споделя също:

Спрете да ме питате за неща, които са персонални... разбирам, че това е по-интересно на читателите! Разбирам, че това храни душите на тези, които намират тематика за злорадстване, само че доста Ви апелирам...СПРЕТЕ! Питайте ме за музиката ми, за отношението ми към политиката и публичния ред, за приносът ми към нашето общество... а не за това с кого дремя и какъв брой пъти съм раждала! Това си е моя работа, и надали дейностите ми вкъщи по някакъв метод ще трансформират живота на хората, които даже не ме познават!

Виж още:

Кали разяснява и друга тематика, която напоследък провокира вълна от мнения.

" Колкото до децата ми... боготворя ги и върша всичко, с цел да отгледам едни възпитани и положителни момчета. Дали ги удрям... малко са хората, които не са натупвали децата си когато не слушат по дупетата, само че вие предпочитате да интерпретирате шегата ми като УЖАС!!! Ауууу.... " Ад в поп-фолка: Кали бие децата си "! Що за заглавие? Огледайте се, и се захванете с същинските насилници а не с мен. Аз не съм значима отвън музиката си! Колкото до любовта и дали съм сама... Не е ваша работа!!!! Оставам с почитание към всички публицисти, с които съм работила до в този момент и към специалността им, само че ще ви помоля да не ме търсите с въпроси свързани с персоналният ми живот! Благодаря авансово.....и дано преписването стартира в този момент ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР