Кали е бременна с четвърто дете, гласи най-скандалата клюка от

...
Кали е бременна с четвърто дете, гласи най-скандалата клюка от
Коментари Харесай

Бременна ли е Кали с четвърто: Певицата е съсипана след негативните отзиви по неин адрес

Кали е бременна с четвърто дете, гласи най-скандалата клевета от последните, разбра HotArena.
Според слуховете певицата чака дете от много по-младия от нея Атанас, а безапелационното доказателство за това е, че е спряла алкохола и цигарите.
„ Галерия “ потърси изпълнителката за коментар. „ Няма такова нещо, изцяло подправена вест е “, съобщи пайнерката. И добави, че този път ще си търси правата и ще заведе дело против медията, която първа е пуснала „ новината “.
Певицата е решила да се обърне към Темида освен поради околните си, само че и поради вълната от хейт, избухнала против нея. Онлайн пространството за часове се изпълни с жестоки обиди.

Иначе Кали не желае да разяснява гаджето си, защото е доста по-млад от нея. Скоро певицата ще стане на 44 години, а Атанас няма и 30. Двамата се познават от дълго време, а съгласно някогашния й Влади точно той е повода за раздялата им.
„ Високоинтелигентен мъж с кола за 200 бона “, по този начин оприличава противника си зарязаният мъж, татко на третото й дете. Всъщност самият Влади е повода за раздялата на Кали с втория й мъж – Антон Краус. Който е татко на втория наследник на изпълнителката. Той се грижеше и за най-големия й наследник Георги, само че стана ясно, че повече от година Кали го е мамила с Влади.
Наскоро Кали проговори за актуалните връзки с бащата на третото си дете – Владимир. Поп фолк изпълнителката показа, че не е очаквала такова държанието от него и още един път удостовери, че правата за общия им наследник Александър ще се вземат решение в съда по искане на Владимир.

„ Влади пръв прояви своите искания. И аз ще постъпя по този начин. Страшна тъпота е, че се постанова “, споделя певицата.
Макар че Влади не го заслужава, тъй като ръси неистини по мой адрес.
Противоречи си непрестанно. Уж нямало да приказва за майката на детето си, щял да споделя положително или нищо, а пък изсипва една торба мръсотия по мен и по трети лица по вестниците и зарежда жълтите издания със фотоси “, възмущава се поп фолк изпълнителката на думите на някогашния си, написа „ Уикенд “.

Изисквания
Кали споделя също, че би желала мъжът до нея да е състоятелен, с цел да може да се грижи за фамилията. „ Не бих предала сърцето, любовта и тялото си за пари.
Но, несъмнено, избирам индивидът до мен да е сполучлив и състоятелен, да има опция да се грижи за фамилията си. За мен мъж, който не печели добре, е търтей и дръвник. Нормално е да бъдеш с някой интелигентен, нали? Е, има и мъже, на които просто са им се случили нещата, отнякъде им се изсипало… “, споделя Кали.
Кали назовава неистина, това, че не дава Александър на татко му. „ Ето една от лъжите – Влади писа и приказва под дърво и камък, че не съм му давала да вижда детето. Няма такова нещо! През последния месец Алекс повече време е бил при него и баба си по бащина линия, в сравнение с при мен. Във всеки един миг съм им го давала.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР