kaldata.comСпомнете си как през 2013г. Apple реши да промени начина,

...
kaldata.comСпомнете си как през 2013г. Apple реши да промени начина,
Коментари Харесай

VW променя логото си за първи път от 2000-ната година

kaldata.com

Спомнете си по какъв начин през 2013г. Apple реши да промени метода, по който наподобява iOS, като се отдалечи от „ скеумофорните “ дизайни, имитиращи 3D и мина към по този начин наречения „ плосък дизайн “?

Е, наподобява, че и в автомобилния свят най-сетне се ускорява тази наклонност, въпреки и шест години по-късно. По-конкретно, Volkswagen трансформира логото си, преминавайки от синьо-белия знак VW към плоско, черно-бяло лого и възнамерява да направи неговия дебют публично на транспортно средство на компанията във Франкфурт, съгласно отчет, оповестен в четвъртък от Autoweek.

Това не значи, че ще забележим логото за първи път. То се употребява за рекламната акция на концерна Hello Light, както и в някои прототипи на транспортни средства, само че първият автомобил, който ще го получи, евентуално ще е новия MkVlll Golf

И в случай че смяната на логото на един производител, не прави наклонност, то два към този момент вършат. Lotus също трансформира своето лого, като при него още веднъж смяната е към нова, опростена, минималистична и плоска версия.

И двете нови лога, са задоволително познати, с цел да бъдат разпознаваеми, само че в същото време и задоволително разнообразни, с цел да оказват помощ за основаване на чувството за смяна, в мозъците на клиентите, и допускат нова епоха и за двете компании. VW е угрижен да се дистанцира от скандала Дизелгейт, а Lotus в този момент с поддръжката на Geely желае да бъде одобрявана по-сериозно, когато става дума за качествени коли.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР