kaldata.comНяколко американски и британски медии едновременно съобщиха, че Facebook ще

...
kaldata.comНяколко американски и британски медии едновременно съобщиха, че Facebook ще
Коментари Харесай

Във вторник Facebook ще представи своята криптовалута

kaldata.com

Няколко американски и английски медии по едно и също време оповестиха, че Фейсбук ще показа своята криптовалута още на следващия ден. Според информацията на The Guardian планът ще се нарича  Libra  и ще започва през 2020 година. Сега ще бъде показана тестовата версия на цялата система, което има за цел да се видят отзивите на потребителите, с цел да се сформират проектите за развиването на плана.

Информацията за криптовалутата на Фейсбук се появи в блога на обществената мрежа и бе препратена към най-големите международни медии. Но бяха пренебрегнати криптовалутните издания, като The Block, CoinDesk и други, известни със своя непрестанен мониторинг на биткойна и останалите криптовалути.

The Guardian е прекомерно краен към новата криптовалута на Фейсбук:

„ Фейсбук взе вашите другари, по-късно вашите фотоси, а след това и вашия дневник. За да може напълно да проникне в ежедневния живот, Фейсбук влиза и в портфейлите ви “ – разгласи The Guardian.

Според тази информация, блокчейнът Libra е с отворен код с Apache 2.0 лиценз, както заяви преди време изданието TechCrunch. Знае се още, че планът на Фейсбук няма нищо общо с биткойна.

Инвеститори в криптовалутата на Фейсбук са редица огромни компании и финансови институции, включително Visa, Master Card, PayPal, както и Uber и Booking. Всяка компания влага по към $10 милиона. Явно на следващия ден ще разберем повече детайлности за криптовалутата на Фейсбук. Появиха се отзиви, че точно това е повода да се повиши курсът на биткойна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР