kaldata.comMicrosoft съобщи, че Skype най-после ще получи дългоочакваната от милиони

...
kaldata.comMicrosoft съобщи, че Skype най-после ще получи дългоочакваната от милиони
Коментари Харесай

Skype най-после ще може да записва разговорите и чата

kaldata.comMicrosoft заяви, че Skype най-сетне ще получи дълго чаканата от милиони консуматори опция за запис на позвъняванията, диалозите и чата.

Тази функционалност от дълго време участва в бизнес версията на месинджъра. Ето че след 15 години тази опция се появява и в потребителската версия на Skype.  Всички записи ще се съхраняват в електронния облак на Microsoft  и потребителите ще имат достъп до записите от всяко компютърно устройство, употребяващо операционните системи Windows, Mac, iOS, Linux и Android.



Когато един от участниците в конферентна сесия стартира да записва, останалите получават съобщение, че се води запис. Месинджърът ще записва видеопотока на всеки участник във видеочата. Вече няма да се постанова потреблението на външни приложения за запис на сесията. В Skype ще задоволително да се стартира чата и да се кликне върху съответния бутон.

Разпространението на новата функционалност стартира в края на този месец. Това ще става последователно, а Microsoft акцентира, че в последна сметка всички консуматори ще получат опцията да записват своите видео и аудио потоци, както и конферентните си сесии.

Едновременно с това Microsoft трансформира десктоп приложението Skype. То към този момент наподобява на мобилната версия на месинджъра. През месец септември софтуерният колос има намерение да вкара новия интерфейс в класическата десктоп версия на Skype и връщането към предходния тип няма да е допустимо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР