kaldata.comКогато последната спирка на влака на Игра на Тронове“ дойде,

...
kaldata.comКогато последната спирка на влака на Игра на Тронове“ дойде,
Коментари Харесай

Няколко интересни факта за „Чернобил“, докато очакваме финала

kaldata.com

Когато последната спирка на влака на „ Игра на Тронове “ пристигна, болшинството от хората бяха безапелационни, че от HBO нямат какво да изкарат, което да се приближи до наложеното равнище. Дори откакто това равнище падна доста с последния сезон на GoT.

Разбира се, почитателите на късата поредност няма по какъв начин да наброяват размерите на агитките на другите домове във Вестерос… Но историята за злополуката от 1986 докосна хората и несъмнено въодушеви критиците.

Още с премиерата си на 6 май даде поръчка за нещо голямо. Разбира се, феноменът е стеснен от късия интервал на лъчение. Кога обаче сме виждали подобен прилив на фенове от епизод на епизод? Кога сме чували толкоз постоянно думата „ Чернобил “?

Броени часове преди финала, ще ви представим малко забавна информация към продукцията.

Всички пет епизода от поредицата за нуклеарния случай са написани от Craig Mazin и режисирани от Johan Renck. Това не ви приказва нищо?

Renck е режисирал видеото към песента “Hung up ” на Мадона. На фотографията изпод пък ще видите филмите, в които Mazin е писал. Хората се майтапят, че на него му е писнало да бъде майтапен за смущаващата си работа и е решил да им покаже нещо смущаващо в същинския смисъл на думата.



Актьорите са подбрани идеално съгласно облиците си. В обществените мрежи гъмжи от фрагменти, които ги съпоставят с техните исторически първообрази. Като стартираме от шефовете на кастингите, преминем през дизайнерите на костюмите и стигнем до гримьорите – всички са свършили прелестна работа.



По отношение на историческата реалност има доста въпроси, хората са любопитни. Интересът към страниците с информация за Чернобил е скочил неведнъж. Журналистът и преподавател по математика, Слава Маламуд, е роден в Съветския съюз. Той прави извънредно обстоен коментар на шоуто, който може да прочетете ТУК.

Ще споделя единствено, че той посочил кино лентата на доведения си татко, който се оказал един от участниците в събитията и просто споделил „ Бях там, не желая да виждам повече! “. Това е задоволително удостоверение, че мини-сериалът е задоволително меродавен. Може да погледнете и какво писахме по въпроса преди няколко дни.

Кинематографът Philip Grossman постоянно качва същински фрагменти от Чернобил на своя Instagram профил и демонстрира какъв брой добре те са пресъздадени от HBO.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР