kaldata.comФлорида е пълна с уеб камери, които привличат туристи от

...
kaldata.comФлорида е пълна с уеб камери, които привличат туристи от
Коментари Харесай

Вижте ураганът Дориан заснет от уеб камери

kaldata.com

Флорида е цялостна с уеб камери, които притеглят туристи от целия свят и локални поданици да отидат и да видят живописните плажове. Стриймингите от тези уеб камери обаче този уикенд няма да бъдат фокусирани върху жаркото слънце и сърфирането. Ураганът Дориан се насочва към източното крайбрежие на Съединени американски щати, където може да удари Флорида, а крайната точка, до която се чака да доближи са Каролина и Джорджия.

Дориан се трансформира в извънредно рискова стихия от четвърта категория в петък и натрупа оптималната скорост на ветровете от 150 mbp в събота.

Бахамските острови са в непосредствена заплаха от урагана, който се чака да ги удари в неделя. Курортът Old Bahama Bay разполага с онлайн камери, които онлайн излъчват аспект към океана.

EarthCam са създали асортимент на уеб камери във Флорида в страницата си за рискови естествени условия. Те включват гледки от Ривиера Бийч, Плаж Хилсборо и Дейтона.





 

Към петък следобяд плажуващите по къси панталони към момента караха сърф на Cocoa Beact Pier. В събота обаче регионът беше отцепен и интензивността понижа. Можете да видите настъпващите промени денем от записите от камерите показани по-оре. Тази камера има първокачествен видео поток с ясни гледки към хоризонта.

Имайте поради, че някои от уеб камерите могат да пресечен, когато бурята удари областите, където се намират.

Точният път на урагана не е сигурен, което кара държавното управление на Флорида да разгласи изключително бедствено състояние в целия щат в петък. Каролина и Джорджия към този момент са нащрек поради несигурността на маршрута на Дориан.

Крайбрежната линия на Южна Каролина се следи от камера онлайн, инсталирана на дрон над Чарлстън Харбър.

Сателитите, ръководени от Националната администрация за океани и атмосферния въздействие на НАСА, наблюдават бурята от космоса, до момента в който астронавтите на Международната галактическа станция са очевидци на на това, което се е случило на брега.

Ураганът Дориан към този момент е най-голямото настоящо злополучие в тихия сезон на ураганите до този миг. Все още не е известно дали Дориан ще навлезе в по-тежката пета категория естествени бедствия. 

Ураганите са едни от най-опасните естествени бедствия и за жалост са присъщи за Съединени американски щати. По-голямата част от популацията на света в никакъв случай не е преживявало или виждало вихър, и тези уеб камери дават опцията да видят какво съставлява бедствието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР