kaldata.comFacebook разширява реакциите на публикации и съобщения в социалната мрежа

...
kaldata.comFacebook разширява реакциите на публикации и съобщения в социалната мрежа
Коментари Харесай

Facebook добави нова реакция на съобщенията и публикациите

kaldata.com

Фейсбук уголемява реакциите на изявления и известия в обществената мрежа с нова „ грижовна “ реакция, с цел да помогне на хората да си оказват взаимна поддръжка. Новата реакция е изобразена като лице, прегърнало сърце и съгласно компанията ще помогне на хората да се усещат „ малко по-свързани “ с приятелите и фамилията си по време на пандемията.



Реакцията на грижа ще бъде вградена в световното приложение и настолната браузър версия на Фейсбук през идната седмица и тя ще бъде налична в листата с останалите известни все още реакции. Във Фейсбук Messenger изобразяването ще бъде малко по-различно, там ще бъде показано биещо сърце. В чат приложението в действителност към този момент има реакция със сърце, само че потребителите ще имат опцията да избират всред нея и новата реакция за грижа като задържат иконата на сегашната позната ни реакция със сърце.

Тези нови допълнения са дребни функционалности и стъпки на фона на големите проблеми и ограничения, които хората, обществата, страните и фирмите подхващат пред лицето на коронавирусната зараза и всеобщата опасност за публичното здраве, само че не са без значение. Всички тези дребни детайли и моменти от деня са точно нещото, което може да ни върне към това, което изцяло забравихме и изоставихме от живота си, преди да ни покоси ковид – насладата от дребните, дребни и битови неща.
Работата на Фейсбук
Вчера софтуерният колос разгласи, че стартира да уведомява потребителите, в случай че са взаимодействали (коментирали, споделили, харесали или реагирали) с обява, която съставлява подправена информация по отношение на ковид.

Поради епидемията и обществената изолираност (или дистанцираната социализация), Фейсбук регистрира забележителен растеж в използването на услугите по целия свят, защото доста хора остават по домовете си и работят или учат отдалечено. Въпреки че потреблението на услугите се усилва, приходите и финансовото положение на компанията обаче въпреки всичко понижават, защото коронавирусната зараза се отразява отрицателно като свива приходите от цифрова реклама, които са главната прехрана на обществената мрежа.

От експлоадирането на коронавирусната зараза, Фейсбук предприе редица дейности, с които да ограничи разпространяването на епидемията и да помогне в международната битка – беше основан информативен център за достоверни вести и всичко значимо от деня, което би трябвало да знаете за ковид. Допълнително компанията подари и много средства на здравните организации и министерства по света за попречване на разпространяването и по-ефективното лекуване. Допълнително, обществената мрежа ускори ограниченията за надзор на разпространяването на дезинформацията, защото дружно с преобладаващата си позиция като водач в обществените мрежи, Фейсбук също носи и сериозна отговорност пред обществото за ограниченията и реакциите си по време на рецесии и проблеми, които засягат целия свят.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

"Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Лъжа. О сподели се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

"Масови гробове за жертви на COVID-19 в Ню Йорк " Лъжа. Островът от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

" 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Лъжа е, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

"Швеция се насочва към злополука ". Лъжа! (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

"Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид " Лъжа! (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР