kaldata.comЧетири начина, по които VPN разширението за браузър може да

...
kaldata.comЧетири начина, по които VPN разширението за браузър може да
Коментари Харесай

Защо трябва да използвате VPN разширение за вашия интернет браузър

kaldata.com

Четири метода, по които VPN разширението за браузър може да Ви защищити онлайн

Интернет сигурността и неприкосновеността на персоналните данни са доста настояща тематика. С увеличението на киберпрестъпността всяка година хората търсят нови способи да запазят своята сигурност. Според Global Web Index, 25% от интернет потребителите са употребявали VPN (Виртуална частна мрежа), с цел да криптират своя интернет трафик за предходния месец.

Освен нормалните VPN приложения, разширенията за браузъри за сигурност също набират известност. Тези разширения са изключително комфортни, в случай че желаете да запазите навиците си за сърфиране в загадка.

“Ако желаете да запазите сърфирането си в загадка, само че не е нужно да криптирате целия интернет трафик, едно надеждно VPN уголемение ще Ви помогне, ” споделя Руби Гонзалес, Началник на отдел „ Комуникации “ в NordVPN. “ Освен това разширенията на браузъра нормално са по-леки и по-бързи от общоприетите VPN приложения, тъй че можете да превключвате сред местоположенията за секунда “.

Този инструмент оказва помощ да отбраните Вашия интернет трафик и да скриете IP адреса си. Когато се свързвате с далечен VPN сървър, Вашите онлайн действия са кодирани и на устройството Ви е заложен IP адресът на този VPN сървър. Така наподобява, че се намирате на друго място.

Леките разширения за Chrome и Firefox оказват помощ за безвреден достъп до обичаните уеб сайтове даже в случай че те не са предпазени от HTTPS. Много блогове, занимателни уеб страници и конгреси към момента не оферират HTTPS криптиране, което значи, че шпионите могат да видят какво вършиме, до момента в който сърфирате. Когато VPN разширението е задействано, може да сте сигурни, че сърфирането Ви е поверително и безвредно.

Магическата функционалност CyberSec Ви защищава от злоумишлен програмен продукт и други кибер закани, които желаят достъп до устройството Ви. Има я на разширения както за Chrome, по този начин и за Firefox. Още по-хубавото е, че тя блокира рекламите с автоматизирано възпроизвеждане и досадните изскачащи прозорци, които евентуално не умирате от предпочитание да видите.

Дори в случай че употребявате VPN, има опция за приключване на WebRTC в браузъра Ви, което може да разкрие същинския Ви IP адрес. Това не е занимателно, като се има поради, че всевъзможни досадници може да имат достъп до Вашите чувствителни данни и да ги употребяват, с цел да Ви разпознават. NordVPN разширението разрешава деактивирането на протокола WebRTC, който Chrome и Firefox употребяват по дифолт. Това е добър метод да се уверите, че Вашата идентичност остава скрита.

NordVPN пусна първото си прокси уголемение за Гугъл Chrome през 2017 година, не след дълго последвано от версията за Mozilla Firefox. Може да изтеглите NordVPN разширенията за браузъра от Chrome Web Store или страницата Firefox Add-ons.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР