kaldata.comБил Гейтс призовава за масово прекратяване на всякаква дейност в

...
kaldata.comБил Гейтс призовава за масово прекратяване на всякаква дейност в
Коментари Харесай

Според Бил Гейтс САЩ трябва да преустанови всякаква дейност, за да се справи с COVID-19

kaldata.com

Бил Гейтс приканва за всеобщо преустановяване на всякаква активност в Съединени американски щати, която не е от витална нужда, с цел да се ограничи пандемията от ковид.

Съоснователят на Microsoft към този момент изрече своите възгледи за пандемията от ковид в Reddit AMA през март. Във вестник Вашингтон Поуст във вторник той предложи повече съответни дейности, които съгласно него би трябвало да се приложат на територията на Съединени американски щати, с цел да се предотврати всеобщо заразяване на популацията на страната.

Съпредседателят на Фондация Бил и Мелинда Гейтс с изключение на, че работи в партньорство с Amazon и Джеф Безос по основаването на бързи проби за ковид и в същото време подарява милиони долари за справяне с последствията и компликациите от епидемията, предложи три стъпки за справяне със здравната рецесия. Първо, сподели той, би трябвало всички жители на Съединени американски щати да осъзнаят сериозността на обстановката и да сведат обществените си контакти до безусловно вероятния най-малко.

„ Лидерите на страната би трябвало да са изцяло ясно – прекратяването на всяка активност, на всеки един бранш и на всяко едно човешко взаимоотношение, с изключение на сериозно нужните. Докато цифрите на броя на случаите на инфектираните на територията на Съединени американски щати не стартира да понижава, което може да отнеме 10 или повече седмици, никой не може да продължи бизнеса си по естествения метод, нито има мотив за облекчение на извънредно изключителните ограничения. Всяко неспазване и размиване на този факт единствено ще разшири икономическата болежка, вирусът ще покоси от ден на ден хора и ще има доста изгубени животи. “

Втората стъпка, която предлага Гейтс е всеобщо тестване на популацията. Милиардерът споделя, че федералното държавно управление би трябвало да ускори напъните си за тестване на повече хора и да даде приоритет на тестванията, като се стартира от всеобщо проучване на медицинските служащи и всички, които са на първа линия. Изявлението му ненапълно се припокрива с казаното на 18 март в Reddit AMA, когато той назова тестванията в Съединени американски щати сега „ неорганизирани “. Гейтс сподели също, че системата за закупуване на персонални защитни средства, която ръководещи поддържат, единствено утежнява нещата.

И най-после, той сподели, че би трябвало да има „ основан на информацията метод за създаване на лекарство и ваксина “. Той уточни по какъв начин водачите не би трябвало да подклаждат клюки или да всяват суматоха измежду обществото, обявявайки се за или срещу лекарството хидроксихлорохин, за което сега в страната се водят всеобщи диспути, но не е еднопосочна потвърдена успеваемостта му при COVID-19

Фондация Гейтс подари 100 милиона $ за световния отговор на експлоадирането на ковид през февруари. Първоначално фондацията се ангажира с 10 милиона долапа през януари, когато разразяването на международната здравна рецесия едвам започваше. 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР