Калашников обяви, че разработва пушка 12-и калибър, която ще бъде

...
Калашников обяви, че разработва пушка 12-и калибър, която ще бъде
Коментари Харесай

Калашников пуска пушка с компютър и камера за хипстъри

Калашников разгласи, че създава пушка 12-и диаметър, която ще бъде ориентирана към младите консуматори. MP-155 Ultima, както е наречена тя, ще има вградена HD камера и компютър, който ще учи потребителите на продукта по какъв начин да стрелят.

Камерата ѝ ще може да се свързва с Wi-Fi или Bluetooth към смарт телефон, таблет или преносим компютър и да предава непосредствено запис на всяко придвижване на стрелеца, акцентират от оръжейната компания, известна най-много с производството на едноименната автоматизирана пушка.

" Това е първото ни оръжие джаджа ", сподели шефът на завода Дмитри Тарасов в изявление пред RBK. " Класическият лов през днешния ден е все по-рядък и към този момент не е нещо нормално. Затова бих желал да включим към него хипстърите, потомство Z. Наистина желая хората да бъдат виновни притежатели на оръжия, само че и да им се любуват. "

Пушката, която беше показана за пръв път по време на оръжейно ревю покрай Москва през предходната година, ще коства 100 хиляди рубли или към 1400 евро, въпреки че към този момент не е изрично ясно дали и по кое време ще бъде показана на европейския пазар.

Освен камерата, ситуирана на цевта, пушката MP-155 Ultima ще има и набор от базови функционалности като компас и GPS следене, с което местоположението на оръжието да се следи в действително време. Презареждането на пушката с ток ще става с USB кабел.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР