КЪЛЪМБЪС, Охайо (WCMH) — Директорът на Olentangy High School, обвинен

...
КЪЛЪМБЪС, Охайо (WCMH) — Директорът на Olentangy High School, обвинен
Коментари Харесай

Директорът на Olentangy High School подаде оставка по време на разследване на сексистки забележки

КЪЛЪМБЪС, Охайо (WCMH) — Директорът на Olentangy High School, упрекнат в наричане на сътрудника си със сексистки думи, подаде оставка в петък, напускайки региона преди приключването на следствието против него.

В изказване началникът на учебните заведения в Олентанги Тод Р. Майер сподели, че шефът на междинните учебни заведения Тронд Смит ще продължи да служи като водещ админ в гимназията в Олентанги след напускането на Робърт Грифитс. Той добави, че окръгът възнамерява да наеме краткотраен шеф за останалата част от образователната година.

Грифитс беше пуснат за първи път в заплатен административен отпуск през октомври, като Майер сподели на фамилиите в окръга, че това не визира сигурността на учениците или да засегне „ академичната честност “ на учебното заведение.

Досиетата на личния състав обаче демонстрират, че регионът е почнал следствие по обвинявания, че Грифитс е полово тормозил и дискриминирал помощник-директор в региона. Писмо до Грифитс го уведомява, че сътрудника е подал тъжба, която регионът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР