КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — След смъртоносна катастрофа с училищен автобус

...
КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — След смъртоносна катастрофа с училищен автобус
Коментари Харесай

Смъртоносната катастрофа с училищен автобус в Охайо дава нови функции за безопасност и обучение — но без мандат за предпазни колани

КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — След смъртоносна злополука с учебен рейс предишното лято работна група, свикана от републиканеца от губернатора на Охайо Майк DeWine предложи в сряда повече образование, преимущества за лидера и функционалности за сигурност - само че не и мандат за защитен колан.

Как и по кое време ще бъдат направени надстройки за сигурност ще зависи от обособените учебни квартали, сподели DeWine на събитие, пускащо учебното заведение в Охайо Окончателният отчет на работната група за сигурност на рейсовете. Той сподели, че офисът му е почнал полемики със законодателната власт по отношение на основаването на фонд за безплатни средства, който да помогне на учебните квартали да заплащат за усъвършенствания на транспортни средства или нови рейсове с нараснала сигурност.

DeWine сътвори работната група през август след злополука с учебен рейс в Лорънсвил в окръг Кларк, на към 55 благи (88,51 километра) югозападно от Кълъмбъс, оставила едно дете починало и 23 други ранени.

„ Знаем, че рейсове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР