Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас. Чували

...
Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас. Чували
Коментари Харесай

Елвис Пресли вече няма да венчава в Лас Вегас

Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас. Чували сме тази имитация в редица филми и сериали. Но тя не измислена особено за тях, а си е действителна.

Просто тъй като Лас Вегас е прочут с безбройните способи човек да се забавлява, да завоюва пари... или да ги загуби. Много хора вземат решение да се подадат на импулса и да сключат брак точно там.

Но не кой да е, тъй като си друго да те венчае Елвис Пресли. Или най-малко човек, облечен като него. Колоритно е, няма какво да се лъжем. Но от Las Vegas Review-Journal разбираме, че това към този момент е невероятно.

Не тъй като Елвисовците са изчезнали или спрели работа, а защото Authentic Brands Group, компанията, която държи правата върху всевъзможен тип мърчандайз, обвързван с Краля на рока, е решила да забрани тази процедура, пише Hypebae.
 Снимка 576335
 

Още в средата на месец май са били изпратени писма до някои от параклисите, в които се предлага Елвис Пресли да ожени хората, че това би трябвало да спре. Причина за това решение не е дадена, само че пък идва към месец преди стартирането на биографичния филм за Елвис Пресли по кината.

Authentic Brands Group държи правата и върху други известни и исторически персони като Мерилин Монро и Мохамед Али. Шакил О`Нийл пък е измежду най-големите вложители в компанията.

Във Вегас обаче не одобряват добре решението, тъй като считат, че то ще навреди съществено на целия отрасъл, обвързван със сватбите. А и доста хора ще изгубят препитанието си по този метод.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР