Каквото повикало - такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали!

...
Каквото повикало - такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали!
Коментари Харесай

Каракачанов за червената боя на сградата на ЕК: Каквото повикало – такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали

Каквото повикало - такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали! И да плачете в този момент би трябвало да сте наясно, че бумерангът постоянно се връща!

Това споделя в своя позиция във Facebook почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка острите реакции от Европа, а и в България, след гражданския митинг от 21 май, когато постройката на Европейската комисия в България беше замеряна с яйца и алена багра. Това се случва по време на общественото мероприятие „ Поход за мира ".

Само преди съвсем 3 година сходни едни други протестиращи омаскариха не една или две здания в София - Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на защитата и така нататък Тези дейности бяха осъществени от група жители, сходна на тази от оня ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и правила. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици единствено преди 3 години дефинираха идентичните дейностите не като вандалска демонстрация и подигравка, а като „ демонстрация на гражданска позиция ", напомня още Каракачанов.

Бившият силов вицепремиер обръща и внимание на двойните стандарти, които от дълго време се постановат от Брюксел и от хората с ултралиберални визии:

Ами по тази причина Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с постепенно, само че несъмнено деструктивно деяние. Когато Ви отърва замерянето с яйца и багра е неприятно, само че когато някои хора с сходни визии на Вашите го вършат - е добре и цивилен вярно.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация акцентира също по този начин, че същите тези хора, които през днешния ден се възмущават от яйцата по постройката на Европейска комисия в София, са същите тези, които стоят за гей парадите и цялата „ неолиберална " теория, която намерено разрушава християнските и фамилни полезности, върху които в миналото е построена мощна и горда Европа.

Прилагаме и цялостния текст на позицията на Красимир Каракачанов:

Интересни бяха реакциите на медиите, институциите и европейските представители, като Роберта Мецола, по отношение на хвърлянето на яйца и багра по постройката на Европейската комисия в България.

На обществено мероприятие - „ Поход за мира ", на 21 май постройката на Европейска комисия беше обсипана с алена багра и яйца от жители, участващи в шествието. Не поддържам изрично това като метод за изложение на мнение, окепазявайки здания, само че двойният стандарт на „ европейските политици " е налице.

Само преди съвсем 3 година сходни едни други протестиращи омаскариха не една или две здания в София - Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на защитата и така нататък Тези дейности бяха осъществени от група жители, сходна на тази от оня ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и правила. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици единствено преди 3 години дефинираха идентичните дейностите не като вандалска демонстрация и подигравка, а като „ демонстрация на гражданска позиция ".

Ами по тази причина Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с постепенно, само че несъмнено деструктивно деяние. Когато Ви отърва замерянето с яйца и багра е неприятно, само че когато някои хора с сходни визии на Вашите го вършат - е добре и цивилен вярно.

По принцип и тези от 20-та година имаха съображение да стачкуват против корупцията и „ дълбоката страна ", както те формулираха тогава гражданските си акции. Така и тези от оня ден обаче имат право да стачкуват против несъответстващата политика на Европейския съюз по отношение на войната в Украйна, коронавирус ограниченията, икономическата рецесия.

Докато евролибералите от Брюксел не спрат да подстрекават и шумно да поддържат „ цивилен акции " като гей парадите, всевъзможни шумни хепънинги и планове, които намерено разрушават християнските и фамилни полезности, върху които в миналото беше построена мощната и горда Европа, нещата няма да се оправят.

Ако сте не запомнили, ще Ви напомня третия закон на Нютон - на всяко влияние подхожда равно по мощ и противоположно по посока противопоставяне. И ще Ви напомня и две хубави български поговорки, които онагледяват картината от оня ден - каквото повикало - такова се обадило. И - когато сееш ветрове - ще жънеш стихии.

Поуката оставям на Вас, г-жи и г-да ултралиберали. И да плачете в този момент би трябвало да сте наясно, че бумерангът постоянно се връща!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР