Каквото и направи Шон Мендес винаги успява да привлече вниманието

...
Каквото и направи Шон Мендес винаги успява да привлече вниманието
Коментари Харесай

Когато Шон Мендес впечтлява дори и със слънчевия си загар

Каквото и направи Шон Мендес постоянно съумява да притегли вниманието на своите многочислени фенове. Което е обикновено, когато си хубав, прочут и едвам на 24. Тогава даже и фотография, на която показваш грубото си слънчево изгаряне, може да провокира голям брой безредици и мнения.
 Шон Мендес, Raya и приложението за запознанства, където търси любовта след раздялата с Камила Кабейо
Готов ли е Шон Мендес за нова връзка

Певецът претърпя мъчно раздялата

Снимка, на която театралничи с изгаряне породено от слънцето, разгласява преди дни изпълнителят в своя Instagram профил. А повода за дискомфорта е, че просто е не запомнил слънцезащитния си крем. Който пък напълно не волност, а нещо в действителност необходимо за горещите мексикански плажове.

Именно в Мексико Шон е решил да се отдаде на отмора - на плажа, измежду палмите и океана. И на горещите слънчеви лъчи, под които очевидно много се разхождал толкоз повърхностно, че да придобие присъщото, яркочервено слънчево изгаряне по кожата си. То обгръща сектора към врата, раменете и ръцете му. За сметка на гърдите, които са останали предпазени от потника, с който явно е бил облечен.

Шон по този начин и не прецизира с кого е бил в Мексико, нито пък какъв брой време е останал там. Но очевидно в последно време постоянно му се случва да не помни ризата си, освен това освен когато е на отмора. Но даже и в служебните си задължения. Наскоро артистът се снима като рекламно лице на Tommy Hilfiger в границите на акцията Tommy X Shawn Classics Reborn, написа Hollywood Life.

На една от фотосите Шон носи риза с копчета, която обаче е изцяло разкопчана и спусната по ръцете му, с цел да разкрие напълно добре поддържаната му фигура.

Последните месеци не бяха най-хубавите за Мендес. Той се раздели с приятелката си Камила Кабейо, след близо двегодишна връзка - нещо, музикантът което изживя мъчно. Той анулира част от турнето си през миналите летни месеци и разгласи, че има потребност от отмора и даже интервал на лекуване. С днешна дата обаче по всички проличава, че се възвръща и че последователно се завръща към нормалните си отговорности.
 Шон Мендес, международното му турне Wonder, психологичните проблеми и отлагането на останалите концерти
Проблемите за Шон Мендес не престават

Какво се случва с изпълнителя

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР