Каквото и да ви говорят политиците, имайте едно наум, че

...
Коментари Харесай

К:България | Партиите вече са в напълно предизборен режим; Нов аукцион за 5-годишни ДЦК

Каквото и да ви приказват политиците, имайте едно мислено, че те към този момент са в предизборна акция. Особено откакто във вторник стана ясно, че " Демократична България " няма да договаря с Българска социалистическа партия за трети мандат.
Междувременно в Народното събрание не престават да излизат забавни обстоятелства към това по какъв начин са работели и не престават да работят институциите. Първото разобличаване е, че профилираната прокуратура не е разрешила на ДАНС да оповести информация, обвързвана с някогашния народен представител Делян Пеевски. Това заяви по време на съвещание на парламентарната комисия " Магнитски " заместник-председателят на ДАНС Станислав Станчев. Причината е, че против Пеевски е формирано досъдебно произвеждане.
На друга краткотрайна комисия пък стана ясно, че 32 млн. лева, събрани от такси от частна компания на границата с Турция и декларирани като касова наличност, не са открити при инспекции на Национална агенция за приходите.

Кои са водещите международни вести в четвъртък може да прочетете тук.

Най-важните пазарни и бизнес събития от деня са събрани в резюме тук.
" Демократична България " отхвърли договаряния за държавно управление с Българска социалистическа партия Какво се случи? Във вторник " Демократична България " отхвърли среща със социалистите за договаряния за държавно управление. Това беше ненапълно разумно, тъй като групировката от дълго време разгласи, че няма да поддържа сходен мандат.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР