Каквото и да си говорим за Cardi B, за нейната

...
Каквото и да си говорим за Cardi B, за нейната
Коментари Харесай

Cardi B показва истинското си аз

Каквото и да си приказваме за Cardi B, за нейната екстравагантна осанка , артистичност и от време на време безумни тоалети, би трябвало да ѝ признаем едно.
 Cardi B, Offset и алената рокля, с която събра погледите на всички
Червената рокля на Cardi B, за която всички приказват

Тази жена не стопира да предизвика

Въпреки че е звезда от международна класа, тя няма никакъв проблем да се покаже такава каквато е - без грим и изцяло откровена . И почитателите ѝ отвръщат със същото и я обожават.

Наскоро тя показа с тях за проблемите със сухата си кожата и даже ги помоли за съвет. Звездата се оплака още от петна по лицето и че продуктите за разкрасяване, които употребява, не дават стремежи резултат. А в този момент напряко пусна видео, на което я виждаме в изцяло натурален тип .

" Това е моето лице 20 минути след пробуждане ", написа тя. Без филтър, с несресана коса, напукани устни... " Никога не съм се страхувала да покажа същинското си аз ", споделя Cardi B на почитателите си, и ние знаем, че е тъкмо по този начин.
 Cardi B, новата ѝ ария „ Up “ и провокативното видео, с което подгря феновете си
Cardi B е по-провокативна от всеки път

Какво ли още ни е приготвила

" Чувствам се уверена и удобно в личната си кожа ", продължава рапърката и пита дали всички са като нея.

По този метод тя отговори и на злобарите, които все намират мотив да я подлагат на критика и ги увери, че се усеща щастлива в личната си кожа, а и че новото ѝ парче „ Up “ върви отлично.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР