Каквото и да си говорим, изборите хлопат на вратата, а

...
Каквото и да си говорим, изборите хлопат на вратата, а
Коментари Харесай

Защо е редно Радев да направи Джони Деп служебен премиер?

Каквото и да си приказваме, изборите хлопат на вратата, а президентът може да открива кастинга за нов длъжностен министър председател . Да ни поуправлява няколко месеца и, по живо по крепко – да си се прибира в чужбина.

Без значение дали претендентите ще се избират с конкурс за пеене, танци, скечове или по хубост, на хоризонта има съвършен претендент – Джони Деп.

Печелил е спор жена и ще се разбере с Корнелия Нинова

Както се майтапи целият свят, Джони Деп е ЕДИНСТВЕНИЯТ мъж, който публично е спечелил спор с жена! Актьорът съумя да осъди някогашната си Амбър Хърд за повече пари, в сравнение с тя има и публично завоюва правосъдния си спор с нея. Съдът е съгласи с Деп, че Амбър го е оклеветила, че я е бил пребил по време на брака им.

Това от една страна. От друга – да ѝ се предложи роля в Холивуд може да се окаже единственият късмет да бъде изведена Корнелия Нинова от Министерски съвет . Без добра опция, можем да влезем в серпантина от оставки на социалистката – както стана с Българска социалистическа партия. Подава оставка, отдръпва я, подава оставка, отдръпва я…

В шоу средите има слух, че ролята на Мера (Амбър Хърд) в „ Аквамен “ 2 е свободна, а там е Джейсън Момоа… Знае ли човек, може да се получи.

Познава Илон Мъск

Предполагаме. Бившата му жена сигурно познава милиардерът, а по време на делото гледахме видеозаписи от асансьор по какъв начин се качва у тях до момента в който Джони е в командировка.

Така де, има да му връща услуга. Може да направи един цех за електрически автомобили край Петрич, с цел да конкурират тези от Ловеч, които откри Кирил Петков.

Говори прекрасен британски

Нека сме реалисти, макар че ни бяха дали обещание министър председател с съвършен британски, Кирил Петков просто не съумя да влезе в ролята. Чужбина, не-чужбина, непознатите езици на Петков си бяха на равнището на българския му.

Отделно Джони приказва и съвършен френски (покрай по-бившата му Ванеса Паради), прочут е и всяка роля му лепва. В Брюксел няма кой да му устои.

Обича ракия и кебапчета

Сам си сподели, че им е почитател, когато беше в Сърбия. Ние също имаме кебапчета и ракия. Освен това с сходен прагматичен метод със размах ще реши всички проблеми на Балканите.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР