Каквото и да направи Сами Шийн, или където и да

...
Каквото и да направи Сами Шийн, или където и да
Коментари Харесай

Дъщерята на Чарли Шийн - отново по бански и все по-секси

Каквото и да направи Сами Шийн, или където и да отиде, тя в никакъв случай не не помни своите фенове. 18-годишното момиче държи да ги държи в течение за всичко, което се случва към нея - без значение дали става въпрос за следващото недоразумение с родителите, за посрещането на някой празник или за екзотично странствуване.

Преди няколко дни, порасналата щерка на Чарли Шийн и Денис Ричардс показа с почитателите си в Instagram своите нови плажни завършения. И не от кое място да е, а от топлите и слънчеви Хавайски острови.

От фотосите, които Сами разгласява, не излиза наяве с кого тъкмо тя прекарва ваканцията си, само че доколкото сме осведомени със своенравността ѝ, сигурно не е с някой от родителите. Още повече, че фотосите са в действителност горещи.

На един от фрагментите Сами театралничи с изрязан розов бански, в металически нюанс, на фона на хубав водопад. И не намира за нужно да прави каквито и да е разяснения, а да остави всичко на въображението на своите почитатели.

 

И защото те явно остават очаровани, в случай че съдим по мненията към фрагмента, то още на идващия ден Сами побърза да им сервира нова, апетитна серия от фотоси. " Още малко за вас ", написа тя към обявата, в която театралничи на фона на хубав залез.

Любопитните си ваканционни фотоси, Сами показа единствено две седмици откакто показа себе си в нищожно долни дрехи по случай празника Свети Валентин, напомня Hollywood Life. А малко преди този момент пък бяха коледните празници.

От всичко излиза наяве, че дъщерята на Чарли Шийн, макар нежната си вързаст, по никакъв начин не се колебае да бъде провокативна. Неотдавна тя даже се причисли към платената обществена мрежа ОnlуFаnѕ, известна със наличието си за възрастни.

Нещо, за което получи поддръжката на личната си майка - 52-годишната Денис Ричардс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР