Каквото и да кажем за брака на кралица Елизабет Втора

...
Каквото и да кажем за брака на кралица Елизабет Втора
Коментари Харесай

Снимката на кралицата и принц Филип, за която всички говорят

Каквото и да кажем за брака на кралица Елизабет Втора и принц Филип , все ще е малко. А от време на време даже не са нужни думи, тъй като и без тях разбираме задоволително.
 Принц Филип, брачният партньор на Елизабет Втора и какво не знаем за живота на починалия херцог на Единбург
Принц Филип - живот като на филм

От буйно дете до най-голямата опора на кралицата

Като от една фотография на съпрузите , която обиколи интернет пространството след гибелта на херцога на Единбург. Той постоянно се е славел като огромен шегобиец, както и като човек на дълга. А в фрагмента са запечатани и двете отличителни черти, както и мощната връзка с неговата брачна половинка.

Годината е 2003, мястото - замъка Уиндзор. Елизабет Втора минава около принц Филип, облечен като гвардеец, и не крие усмивката и шеговитото си изражение - като че ли преди малко ѝ е разказал някой много занимателен анекдот.

Първоначалната версия, която се популяризира за фотографията, бе, че кралицата в действителност не е знаела, че в гвардейските облекла е нейният брачен партньор и изражението ѝ се дължи на изненадата, когато го е познала. Има обаче и един различен сюжет, който ни звучи по-правдоподобен.

По време на дългите си години работа на короната, херцогът на Единбург е участвал на хиляди събития. И нееднократно е обличал гвардейска униформа , включително и на рождени дни на Елизабет Втора, по тази причина сигурно тя не се е изненадала да го види по този начин.
 Снимка 526997

Но тъкмо в този ден събитието, което е трябвало да се организира в замъка Уиндзор, се е забавило поради " нахлуване " от рой пчели . Наложило се е кралският пчелар незабавно да се заеме с казуса, с цел да стане мястото безвредно за кралицата и нейните посетители.

И тази куриозна преживелица я е предиздвикала да се засмее по този начин - тъкмо в този миг и тъкмо пред обектива на фотографа. Това си спомня самият той - Крис Йънг. И признава, че това е било един " чисто човешки миг " .
 Елизабет Втора, гибелта на принц Филип и кой ще е опора на кралицата
Един за всички, всички за кралицата

Ще запълнят ли празнотата, която остана след херцога на Единбург

" Тя се кикотеше като малко момиченце и той също се смееше " , спомня си мъжът, уловил на фотография непринудените страсти на съпрузите. И тъкмо тъй като рядко си разрешават сходно държание на обществени места, фрагментът е толкоз скъп, предава BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР