Каквото и да е споразумение да бъде постигнато с Русия,

...
Каквото и да е споразумение да бъде постигнато с Русия,
Коментари Харесай

Украйна: Думата на Русия не струва нищо

Каквото и да е съглашение да бъде реализирано с Русия, то няма да коства и пукната пара. Това написа в " Телеграм " Михайло Подоляк, консултант на украинския президент Володимир Зеленски и договарящия на Киев в договарянията с Русия, съобщи Ройтерс.

" Възможно ли е да се договаря с една страна, която постоянно лъже цинично и пропагандно? ", попита Подоляк. Той добави, че на каквото и да е съглашение с Русия не би трябвало да се има доверие и че единственият метод да бъде спряна нашествието на Москва е посредством мощ.

Руската страна се надява, че " здравият разсъдък ще надделее " и Съединени американски щати няма да изпратят на Киев ракети с огромен обхват, съобщи по-рано през днешния ден съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов, откакто бе помолен да разяснява появилата се в американски медии информация, че Белият дом се готви да достави на Украйна ракетни системи за залпов огън. " Подобна информация би трябвало да бъде деликатно тествана. В момента изхождаме от изказването на представителя на Пентагона Джон Кърби, че дефинитивно решение по този въпрос не е взето. Надяваме се, че здравият разсъдък ще надделее и Вашингтон няма да предприеме сходна провокативна стъпка ", съобщи съветският посланик, представен на страницата на посолството в Телеграм.

Си Ен Ен заяви по-рано, базирайки се на неназовани представители, че администрацията на Джо Байдън се готви да усили типа на оръжията, които предлага на Украйна, като изпрати усъвършенствани ракетни системи с огромен обхват на деяние.

Руският президент Владимир Путин сподели на водачите на Германия и Франция в телефонен диалог през днешния ден, че Москва е подготвена да разиска способи за обновяване на украинските доставки на жито от пристанищата на Черно море. Руският президент също по този начин е споделил, че Москва е подготвена да възобнови договарянията с Киев. „ Особено внимание беше обърнато на положението на договарянията, които са замразени поради Киев. Президентът Владимир Путин удостовери готовността на съветската страна за обновяване на разговора “, съобщи Кремъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР