Каквото и да е прекрояване на границите на Балканите не

...
Каквото и да е прекрояване на границите на Балканите не
Коментари Харесай

Пендаровски: Идеите за прекрояване дестабилизират Балканите

Каквото и да е прекрояване на границите на Балканите не способства за стабилизацията на района, съобщи президентът на Северна Македония.
Той отхвърли по време на срещите си с президента на Словения Борут Пахор да е разговарял да прекрояване на вътрешните или външните граници на, заяви уеб сайтът zoom.mk.
 Президентът на районен съд Македония: Спорът сред Скопие и София ще се реши след изборите Президентът на районен съд Македония: Спорът сред Скопие и София ще се реши след изборите
" Пробив за разрешаване на противоречивите въпроси сред Скопие и София не би трябвало да се чака преди приключването на изборите в България на 4-...
Независимо дали съществува подобен документ или не (нон-пейпър на Словения за решение проблемите на Западните Балкани – бел. ред.), Пендаровски е уверен, че концепциите за прекрояване на границите няма да бъдат подкрепени от Европейския съюз.
„ Единственият път, който ни води към по-добър живот и богатство на жителите и страната е посредством осъществяване на нужните промени, които са основни за нашето присъединение към европейското семейство ”, акцентира македонският президент Стево Пендаровски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР