Каквото човек сам си причини… Все по-вярна става максимата като

...
Каквото човек сам си причини… Все по-вярна става максимата като
Коментари Харесай

Обезобразиха Маги Сидерова, въпреки че плати луди пари за котешки очи-Снимка

Каквото човек самичък си причини… Все по-вярна става максимата като следващата жертва на мераците за красота и младост е Маги Сидерова. Моделката, която скоро ще закове 50-така, страда от манията да запази свежото си лъчение и визия за колкото може повече време.

То хубаво, но този път се оля. Знаем, че Маги е като звяр във фитнеса и в тялото в действителност е трепач, не могат да й се опрат и 20-годишни девойки. Да беше се задоволила с това обаче, само че не. Тя реши да си пипа физиономията, за следващ път. Сега желанието й бе да издължи очички в вида „ котешки взор “, че да бъде по-съблазнителна.

Ефектът обаче стана недостатък, освен това Маги не е платила дребна сума. Тя се е подложила на интервенцията в Турция, разкриха близки до нея източници, само че крайният резултат е поразителен – най-малко това е всеобщото мнение на хората след приключването на фотосите.

Самата Сидерова не желае да приказва за интервенцията и съобщи да не я питат нищо, само че фотото е налице и на него се вижда даже белега от разреза, който е юридически, с цел да й се „ пернат “ очите. Е, въпросният специалист по този начин ги е „ дръпнал “, че гледката е страшна онлайн, а какво ли ще е онлайн?!

„ Една жена би трябвало да е нежна, да има мекост в лицето. Тая жена желае да е „ съвременна “, само че не се преценява с физиономията и чертите си и не осъзнава, че става още по-остра и ръбата. Що за идиотия да се правиш на призрак?! “, разясняват консуматори

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР