Какво знаете за шефа си освен това как си пие

...
Какво знаете за шефа си освен това как си пие
Коментари Харесай

Как да получите повишение според зодията на шефа ви

Какво знаете за шефа си също така по какъв начин си пие кафето и какво си държи на бюрото? Добре ще е да узнаете и рождения му ден - освен с цел да го поздравите на съответната дата, с което сигурно ще извършите положително усещане, само че и с цел да съобразите със зодията му своята тактика за кариерно израстване.

ОВЕН
Никога не знаеш какво му се върти из мозъка на Овена. Представителите на тази зодия са истински снайперисти в професионалните задания, постоянно виждат всички детайлности и улучват тъкмо в задачата. Това качество на шефа ще е доста потребно за вас, в случай че му поискате отзвук за свършената от вас работа. Вместо да слушате пасивно, безусловно се включете в разискването на проблемите - Овните се впечатляват от хора, които умеят да се показват добре в диалог. Силните страни на този знак са откровеност, почтеност, внимателност. Слабите са егоцентризъм и неучтивост.

ТЕЛЕЦ
Флегматичен и резистентен земен знак, който в никакъв случай не не помни за ползите на целия екип. Телците не обичат и не могат да работят в безпорядък, за тях е значимо да си набележат съответен проблем и да работят целеустремено върху него. Не умеят да правят няколко неща по едно и също време. Знаейки тези особености, можем да кажем, че Телците насърчават здравия баланс сред работата и персоналния живот. Сред позитивните им качества са любезността и представителният имидж, а измежду негативните - несъразмерната нерешителност, безкрайният дебелоглав и това, че са много затворени.

БЛИЗНАЦИ
Характерна специфичност на шефовете-Близнаци са непрекъснатите диалози - от брейнсторминг, до чисто официални полемики. Тези началници просто би трябвало безусловно да споделят с голямо количество хора всяка своя концепция. Тази податливост може да трансформира шефа-Близнаци в офисния клеветник, само че грешите, в случай че си мислите, че за покачване ще би трябвало да му намирате най-мръсните злословия за сътрудниците си. Бъдете нащрек, острият разум и безкрайното любознание на Близнаците в разнообразни обстановки могат да бъдат както прелестно качество, по този начин и рисково.

РАК
Този началник изпитва потребността да внуши на подчинените си възприятие за цялостна сигурност. Раците са безпределно търпеливи и когато имат задоволително време за размисъл, могат да предложат страхотни решения за всеки един проблем. Както може би знаете, Ракът се трансформира в ситна мида на фона на огромни групи, по тази причина е хубаво да обсъждате с него значимите за вас въпроси на четири очи. Представителите на тази зодия се отличават с вътрешен глас и креативен капацитет, само че са ненужно чувствителни и нерешителни.

ЛЪВ
Харизмата и уникалността на Лъва се виждат отдалече - той като че ли заема цялото пространство със себе си и това се усеща, даже когато го няма на работното място. Лъвовете обичат хората, способни са да видят какво се крие под видимо спокойния им живот и просто не понасят свенливи чиновници. Узнайте какво стимулира вашия величествен началник в действителност и ще завоювате уважението му и правото да контактувате директно с него когато и да е на денонощието. Този шеф безусловно ще си набележи “любимци” в екипа. Ако станете един от тях, ще имате в лицето на своя шеф-Лъв правилен бранител и юрист. Можете да се възползвате от щедростта и вниманието му, само че не забравяйте, че когато е неудовлетворен (дори и леко), може да стане нападателен.

ДЕВА
Като всяка същинска Дева шефът ви избира да пресметне всички вероятни резултати, преди да пристъпи към реализирането на някой план. Ако се придържате към същата тактика и обмисляте всичко авансово, безусловно ще привлечете вниманието му. Все отново тази тактичност ще ви помогне да избегнете доста неточности и главоболия. Характерни особености на шефовете-Деви са мощните организационни и аналитични качества от една страна и непрекъснатата натегнатост и тревога от друга. Четирите знака, които могат дълго да таят засегнатост Какво куче ви подхожда по хороскоп Дами, пазете се от тях: Най-големите ревнивци в зодиака

ВЕЗНИ
Трудно е да се противопоставите на силата на Везните. Те са като обществени пеперуди, които с лекост и непрестореност могат да сплотят доста бързо екипа. Това обаче постоянно води до различен резултат - чиновниците стартират да се чудят дали този демократичен човек им е началник или просто другар? Вратата на началника-Везни е постоянно отворена, той ще е подготвен когато и да е да изслуша работните ви оферти. Негови отличителни черти са дружелюбието и гостоприемството, само че целият екип може да пострада от нерешителността му във значим миг.

СКОРПИОН
В рамките на корпоративната нравственос не е признато началникът да се дефинира като “мистичен”, само че точно този епитет подхожда най-вече на шефа-Скорпион. През множеството време той е спокоен и дистанциран. Най-сигурният метод да му влезете под кожата, е да сте държите също толкоз без значение и твърдо като него. Никога не подценявайте Генералния проект на Скорпиона - този знак се отличава със мощ и досетливост и представителите му работят според своята премислена тактичност. Техни негативни черти са напрегнатостта, мрачното лъчение и тоталната непрозрачност.

СТРЕЛЕЦ
Тези началници организират ослепително оперативки и заседания. Склонни са да делегират оптимален брой от личните си задания и се стараят да трансферират мъчителното обмисляне на различен. В работата обаче позволяват лекост и забавление, пробват се да основат непринудена конюнктура. Шефовете-Стрелци са занимателни и енергични, само че постоянно биват и разсеяни, непостоянни и разхвърляни. Бъдете деликатни с тях!

КОЗИРОГ
Козирогът е последният, който напуща офиса вечер. Той не страда от прокрастинация, в никакъв случай не отсрочва работата за на следващия ден и ненавижда близките да се бавят с взимането на решение. При това умее да стимулира екипа с благородните си упоритости, които заразяват всички. Най-ярките качества на този шеф са безрезервност, дисциплинираност, целенасоченост и неотстъпчивост.

ВОДОЛЕЙ
Представителите на този знак имат много характерни хрумвания за бъдещето. Водолеят ще е най-оригиналният и ексцентричен началник на света! Той обича да сътрудничи с екипа и непрекъснато споделя своите визии за обстановката с други хора, само че не е във екстаз от тези, които оспорват очакванията и фантазиите му. Не е нужно непрекъснато да се съгласявате с него, само че в общуването с шефа-Водолей несъмнено би трябвало да сте по-гъвкави. Сред плюсовете му са изобретателността и справедливостта, а измежду минусите - неговата нервност.

РИБИ
Тези шефове постоянно са подготвени да оказват помощ на обичания си чиновник, способни са да му съчувстват и да го обхванат с топлота. Затова протежетата им постоянно се увличат и не помнят, че имат отсреща си не непосредствен другар, а шеф. Благодарение на добрината и чувствителността си Рибите с лекост завоюват сърцата даже и на най-необщителните хора. Тези шефове са мекосърдечни и открити, само че са разсеяни и склонни да идеализират някои хора и обстановки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР