Какво знаете за болестта на Алцхаймер? Това не е само

...
Какво знаете за болестта на Алцхаймер? Това не е само
Коментари Харесай

Тест за Алцхаймер. Кратък тест, който ще определи състоянието на мозъка ви:

Какво знаете за заболяването на Алцхаймер? Това не е единствено болест, която ни спохожда със старостта, с възрастта. Сенилната деменция най-често се среща при хора над 60 години.

Деменцията (болестта на Алцхаймер) се демонстрира като нарушаване на способността за изцяло мислене, проучване на света към нас и различаване на неща, които сякаш са ни познати. Дори актуалните гении страдат от деменция.

Ако има нещо радващо, то е фактът, че в случай че заболяването се открие в точния момент, тя може да бъде спряна и забавена.

За да тествате мозъка си, може да се подлагате на проби за положението на нервната система.

На вашето внимание представяме няколко къси проби. Ако се справите, значи всичко е наред с вашата нервна система и невронни връзки. И вие просто би трябвало да следвате пътя, който имате в този момент. Развивайте мозъка си и всичко ще бъде наред.

Първият тест е да намерите буквата C на картинката по-долу.

Не би трябвало да употребявате курсора на мишката, линийката или пръста.

 тест Алцхаймер

Ако сте съумели да намерите буквата C, отиваме към идващия тест – потърсете цифрата „ 6 “. Отново не използваме курсора на мишката и пръста.

 тест

И в този момент третата задача – би трябвало да намерите буквата „ N “:

 тест

Ако сте съумели да извършите и трите задания, не незабавно, даже и да сте мислили 10 минути, във всеки случай мозъкът ви работи добре. Но е по-добре да завършите теста за 2 минути, това ще бъде добър резултат.

Но не забравяйте, че тази публикация не е здравна консултация. Ако имате здравословни проблеми или недоволства, апелирам консултирайте се с доктор. Всеки съвет в интернет може да бъде нездравословен.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР