Какво значи да се снишим!? Да сме мекица и предавател!?Това

...
Какво значи да се снишим!? Да сме мекица и предавател!?Това
Коментари Харесай

Камен Донев: Какво значи да се снишим!? Да сме мекица и предавател!?

Какво значи да се снишим!? Да сме мекица и предавател!?

Това разяснява пред бТВ артистът Камен Донев.

Не желая да съм в окопа с министъра на културата, в случай че стане война - той единствено ще се снима, уточни той.

Няма да ми стигнат две-три излъчвания, с цел да опиша за какви срамни неща има в културата, които са отвратителни и не се поправят от никого ", добави той.

" Не е правилно, че обстановката е черно-бяла, обстановката е доста комплицирана. Обикновените хора си нямаме грам визия за всичките сили, които са намесени - политически, финансови, стопански.Самите ние не сме отдадени в дълбочината на проблемите, по тази причина би трябвало да бъдем съпричастни, да бъдем хора и да не бързаме да сътворяваме врагове ", разяснява той войната в Украйна.

" Какво значи да се снишим? Или излизаш и защитаваш родината, или си мекица и предавател. Ако би трябвало да се отиде на фронта, ще се отиде на фронта и ще се бием - приказвам да защитим България, не за друго ", съобщи Донев.

" Човекът за мен е един ваятел, който има една огромна задачата, до момента в който е на този свят - задачата да извае себе си. Говоря не толкоз физически, колкото в нравствен аспект. Извайвайки себе си, човек върви към по-добро. Освен това извайва и другите към себе си, тъй като дава персонален образец, сподели Донев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР