Какво всъщност означава да бъдеш амбициозен? Един от най-честите съвети,

...
Какво всъщност означава да бъдеш амбициозен? Един от най-честите съвети,
Коментари Харесай

Когато премахнем оковите на Трябва!

Какво в действителност значи да бъдеш упорит? Един от най-честите препоръки, които получавах в кариерата си, беше да споделям „ да “ на всичко – да одобрявам се възползвам от всички благоприятни условия, да одобрявам препоръчаното покачване, да разгадавам на всичко, което ми предлага светът.

Амбицията, както ми споделиха, е в никакъв случай да не се удовлетворявам с задоволително. За да осъществя  си, би трябвало да се трудя, да пострадвам и да върша жертви. Оказва се, че за мен животът, фокусиран върху огромните достижения, не е добре изживян живот. Приемайки като доктрина фразата „ би трябвало да “, в действителност бях пренебрегнал капацитета си за това, което в действителност желаех.
Моята година на „ Не-то “
През март 2023 година започнах това, което назовавам моята година на „ Не-то “. Напуснах своята корпоративна кариера и мечтана работа без проект или грам упоритост за нещо, което да я последва. Отказах да го нарека отмора, тъй като това означаваше, че възнамерявам да се върна към натоварения професионалния свят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР